Afscheidscadeau

Op zoek naar een geschikt afscheidscadeau? Of je nu afscheid neemt van een collega, een vriendin die naar het buitenland gaat of de buren die gaan verhuizen: een afscheidscadeau is niet alleen leuk en attent om te geven, maar ook leuk om te krijgen. Maar waarom zou je een afscheidscadeau geven, waarom is het leuk om dit te regelen en hoe kun je dit het beste regelen? Hier vind je alles wat je moet weten over het vinden van het perfecte afscheidscadeau. Waar voldoet een afscheidscadeau aan en welke mogelijkheden heb je? Ontdek je opties online en kies het perfecte afscheidscadeau.

Vinobox op tafel, met een fles sancerre en een gevuld glas er bij.
Vinobox op tafel, met een fles sancerre en een gevuld glas er bij.

Een afscheidscadeau dat verrast

Met Vinobox geef je een smaakvol wijnpakket cadeau!

  • Stel je perfect wijncadeau zelf samen.
  • Voeg een persoonlijke boodschap of gelukwens toe.
  • Verras eenmalig of meerdere maanden.
  • Vanaf 29,95 en gratis bezorgd op de gewenste bezorgdatum.
Probeer nuGeef als cadeau

Een attent en leuk cadeau regelen

Waarom zou je een afscheidscadeau voor iemand regelen? Daar zijn verschillende redenen voor. In de eerste plaats kun je op deze manier laten weten dat je aan iemand blijft denken, maar ook dat degene voor wie het cadeau is aan jou blijft denken. Daarnaast is een afscheidscadeau niet alleen leuk, maar ook attent. Wanneer je jarenlang met iemand samen hebt gewerkt is het netjes om deze persoon iets cadeau te doen wanneer hij of zij bij een bedrijf weggaat. Ook is het leuk om door middel van een cadeau te laten weten dat je iemand hebt gewaardeerd en in de toekomst gaat missen.

Vinobox op tafel, met een fles sancerre en een gevuld glas er bij.
Vinobox op tafel, met een fles sancerre en een gevuld glas er bij.

Afscheidscadeau voor collega’s

Een afscheidscadeau regelen, waarom is dit zo leuk om te doen? In de eerste plaats kun je met een leuk en origineel cadeau in stijl afscheid nemen van een collega, werknemer of kennis die gaat verhuizen. Je kunt al je creativiteit kwijt in een afscheidscadeau; op deze manier kun je een ander blij maken. Daarnaast is een afscheidscadeau een leuke manier om gedag te zeggen tegen een ander. Met een leuk en origineel afscheidscadeau ga je goed uit elkaar en kun je altijd met een goed gevoel terugkijken op je eigen afscheid of die van een ander.

Zo regel je een goed en betaalbaar afscheidscadeau

Hoe regel je een leuk afscheidscadeau? Of je nu zelf afscheid neemt en een cadeau wilt regelen of wanneer je voor een ander een cadeautje regelt: je hebt volop mogelijkheden. Online kun je bijvoorbeeld tal van inspiratie vinden voor het regelen van een afscheidscadeau. Een leuk afscheidscadeau hoeft niet altijd veel geld te kosten. Je kunt ook kiezen voor een uniek en origineel cadeau dat vooral veel betekenis heeft.

Vinobox op tafel, met een fles sancerre en een gevuld glas er bij.
Drie walnoten waarvan een geopend naar een glas rode wijn en een tros rode druiven

Afscheidscadeau regelen: dit zijn je mogelijkheden

Welke mogelijkheden heb je als het gaat om het regelen van een afscheidscadeau? Er zijn eigenlijk geen regels voor; je kunt geven wat je wilt. Toch is het altijd een aanrader om iets leuks en origineels te geven, zodat je iemand altijd kan blijven herinneren of dat anderen jou altijd kunnen blijven herinneren. Gaat er iemand bij jou werk weg? Hieronder zijn een paar tips om een origineel kado te geven.

Kies voor een persoonlijk cadeau

Er is een manier waarop je zeker bent van een leuk afscheidscadeau. Je maakt het cadeau persoonlijk; waardoor de waarde al direct een stuk hoger ligt. Denk hierbij aan leuk teksten met zijn of haar naam erop, maar ook aan cadeaus die iets zeggen over een persoon. Hield een collega enorm van boeken of had hij of zij het altijd over een bucketlist? Dan kun je bijvoorbeeld een gepersonaliseerd bucketlistboek geven met zijn of haar naam. Dit is slechts een voorbeeld van de vele mogelijkheden die je hebt bij het vinden van een persoonlijk cadeau. Een persoonlijk cadeau zal dan ook goed in de smaak vallen. Als je het persoonlijke bericht achterlaat bij de bestelling, doen wij het in de Vinobox!

Vinobox op tafel, met een fles sancerre en een gevuld glas er bij.
Drie walnoten waarvan een geopend naar een glas rode wijn en een tros rode druiven

Kies een cadeau dat altijd zal herinneren

Je kunt ook kiezen voor een cadeau dat iemand altijd zal blijven herinneren aan jou of aan zijn of haar werk. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor iets dat een centrale rol heeft binnen het bedrijf. Of iets dat altijd voor de nodige hilariteit zorgde tijdens het werk. Vaak zijn er genoeg leuke en originele cadeaus te vinden die je hiermee een persoonlijke twist kunt geven. Je zorgt hiermee voor een uniek afscheidscadeau waardoor je collega’s jou niet snel zullen vergeten, maar ook jij je collega’s niet.

Leuke opties voor alle leeftijden

Een afscheidscadeau voor collega’s regelen of een afscheidscadeau voor een werknemer? Het maakt niet uit hoe oud degene is die je wilt verrassen met een leuk cadeau: afscheidscadeaus zijn er voor alle leeftijden. Gaat er een collega met pensioen? Daar kun je een leuke en originele draai aan geven. Maar ook wanneer iemand overstapt naar een ander bedrijf kun je een leuk cadeau vinden. Heb je te maken met een stagiaire die weggaat na een stageperiode? Ook dan kun je een leuk afscheidscadeau geven. Ontdek je mogelijkheden online en bestel een leuk cadeau!

Vinobox op tafel, met een fles sancerre en een gevuld glas er bij.
Drie walnoten waarvan een geopend naar een glas rode wijn en een tros rode druiven

Wat kun je geven?

Een ding is zeker: voor iedereen is een leuk en passend afscheidscadeau te vinden. Het is alleen belangrijk dat je goed oplet wat bij een persoon past en hoe je op een leuke manier afscheid kunt nemen met een cadeau. Wat kun je bijvoorbeeld geven? Je kunt het groots aanpakken en bijvoorbeeld gezellig met elkaar dineren of een drankje doen. Wellicht heeft de vertrekkende collega een wens uitgesproken die hij of zij altijd nog een keer wil laten uitkomen.

Altijd een schot in de roos: het originele cadeau

Je kunt voor iedereen het gepaste cadeau vinden, zolang je maar goed kijkt naar zijn of haar hobby’s en passies, maar ook naar het karakter en het verleden op de werkvloer. Ben je op zoek naar een afscheidscadeau werknemer? Of een afscheidscadeau collega? Voor iedereen kun je een geschikt afscheidscadeau vinden. Zelfs wanneer je een afscheidscadeau voor collega’s gaat regelen omdat je zelf weggaat zijn er genoeg leuke kleinigheidjes waar je anderen enorm mee kunt verrassen. Online kun je jouw mogelijkheden ontdekken en kiezen voor een leuk afscheidscadeau waarvan je zeker weet dat het gewaardeerd zal worden!

Vinobox op tafel, met een fles sancerre en een gevuld glas er bij.
Drie walnoten waarvan een geopend naar een glas rode wijn en een tros rode druiven

Kies voor low budget of high budget

Het is niet altijd nodig om all out te gaan voor een afscheidscadeau. Je kunt ook genoeg low budget cadeaus vinden die net zo goed in de smaak zullen vallen. In de meeste gevallen is juist het gebaar wat telt en hoef je niet alles uit de kast te halen voor het perfecte afscheidscadeau. Bepaal zelf wat je uit wilt geven aan een afscheidscadeau voor je collega en bekijk de vele laaggeprijsde mogelijkheden Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om wel een groots afscheidscadeau te regelen. Dit kun je bijvoorbeeld doen voor een collega die weggaat waar je een goede band mee hebt. Maar ook voor een werknemer in een kleiner bedrijf. Daarnaast kun je ook kiezen voor grootse afscheidscadeaus voor iemand die binnenkort gaat verhuizen of een lange reis gaat maken. Het is helemaal aan jou om te bepalen wat je iemand cadeau doet. Bij ons vind je in ieder geval alle mogelijkheden!.

Het voordeel van online bestellen

Het grote voordeel van online je afscheidscadeau bestellen is dat je de keuze hebt uit een enorm assortiment. Je kunt op deze manier altijd iets vinden wat je zoekt, in ieder budget. Daarnaast is het ook nog eens gemakkelijk met bestellen en laten bezorgen. Wanneer je geen tijd hebt om naar de winkel te gaan is het online bestellen een welkome oplossing! Een afscheidscadeau regelen is makkelijker dan je denkt. Kijk online naar het enorme aanbod, maak een keuze en personaliseer het cadeau indien nodig. Plaats de bestelling en betaal! Nu is het een kwestie van wachten op het afscheidscadeau. Wanneer deze wordt geleverd kun je hem direct inpakken en meenemen om weg te geven! Ontdek al je mogelijkheden en vindt gegarandeerd het beste afscheidscadeau!

Geef nu cadeau
Vinobox op tafel, met een fles sancerre en een gevuld glas er bij.