Het wijncadeau dat blijft verrassen!

Met de Vinobox geef je een smaakvol wijnpakket cadeau. Wij garanderen 100% geniet garantie: een perfecte prijs-kwaliteit verhouding, uitgebreide informatie over de wijn en geleverd met jouw persoonlijke boodschap op een datum naar keuze.

 

Volledig naar wens

Stel naar wens een persoonlijk cadeau samen. Kies het aantal flessen, de smaakstijl en het aantal maanden dat de ontvanger een Vinobox ontvangt. Zo bepaal je de prijs van het cadeau.

Stel samen

1

Stel je perfecte wijncadeau zelf samen. Kies de kleur, de complexiteit en de smaak of laat ons de ontvanger verrassen.


Personaliseer

2

Heb je een persoonlijke gelukswens of boodschap? Die voegen we uitgeprint op een mooi kaartje toe bij de eerste Vinobox.

 


Verras

3

We leveren het cadeau op jouw gekozen bezorgdatum, dus het blijft een verrassing. Meerdere maanden verrassen? Dat kan! Het cadeau abonnement stopt vanzelf.


Wil je iemand verrassen?

Stel jouw persoonlijke wijncadeau samen en verras iemand met een mooi cadeau. Eenmalig of in de vorm van een cadeau-abonnement: het stopt vanzelf!

Wat vonden andere klanten?

Marianne Frericks

De verrassing was compleet en de wijnen vielen erg in de smaak!

Marja de Jong

Heb mijn vriendje verrast met 3 maanden Vinobox voor zijn verjaardag. Gelukkig kon ik meegenieten :)

Anne Hartmann

Samen met collega's een afscheidscadeau samengesteld en het persoonlijke kaarjte maakte het helemaal af

Wat zit er in de box?

Wijn die in de smaak valt

In elke cadeaubox zitten 3 tot 6 wijnen afhankelijk van jouw keuzes voor kleur en smaak. De ontvanger krijgt wat hij al kent, maar treedt ook buiten zijn comfortzone. Zo ontdekt hij of zij elke maand nieuwe favorieten!

 

 

Wijn met een verhaal

Iedere wijn heeft een verhaal. Waar komt de wijn vandaan? Hoe is deze gemaakt? En welke druiven zitten erin? Dat leest de ontvanger op de kaartjes die je in je box vindt.

 

 

Een persoonlijk bericht

Bij de eerste cadeau Vinobox komt een kaartje met jouw persoonlijke bericht. Iemand persoonlijk feliciteren was nog nooit zo makkelijk!

Een persoonlijke verrassing

Met elke cadeau Vinobox die de deur uit gaat willen wij de verwachtingen overtreffen. De smaakvolle wijnselectie, uitgebreide informatie over de wijn en jouw persoonlijke touch helpen ons de ontvanger verrassen.

 

 

Wijn om blij van te worden

We stellen met liefde een Vinobox samen voor iedereen die van wijn houdt. Geen elitaire of exclusieve bedoening, maar gewoon: wijn om blij van te worden.