Het wijncadeau dat blijft verrassen!

Met Vinobox stuur je de ontvanger op een persoonlijk wijnavontuur met heerlijke wijnen, het verhaal achter elke wijn en jouw persoonlijke boodschap. Eenmalig of in de vorm van een cadeau-abonnement dat automatisch stopt.

Onze cadeau selectie

Stel zelf samen

Laat ons weten wat je in de box wil en wij bezorgen de verrassing op de door jouw gekozen datum.


Stel jouw cadeau samen

Proeverij

Proef vier karakteristieke wijnen met de “Klein-maar-wijnbox”. Met video-proeverij van onze sommelier Ivar. 


Bestel de proeverij

Wijnreizen en specials

Liever alleen een box met wijnen uit Frankrijk of Alcoholvrije wijnen? Bekijk onze thema boxen.


Bekijk de specials

De verrassingsbox

Geen gedoe en gewoon snel een origineel cadeau? Bestel hier de populaire verrassingsbox.


Bestel de verrassingsbox

Wat is Vinobox?

Vinobox is een maandelijks abonnement op een wijnpakket. Je kunt voor jezelf een abonnement nemen zodat je elke maand een pakket ontvangt met 3 of 6 verrassende flessen wijn. Maar je kunt hem natuurlijk óók kado doen. Jij kiest hoeveel maanden wij een box bezorgen. Dit kan bijvoorbeeld 3 maanden zijn (dus 3 keer), maar het mag natuurlijk ook eenmalig. Na het afgesproken aantal maanden stopt het kado-abonnement automatisch, je zit dus nergens aan vast.

Hoe het werkt

Stel samen

Laat ons de wijnvoorkeur weten: kleur, complexiteit en smaak. Wij kiezen daar 3 of 6 beste wijnen bij. Wil je verrassen? Dan laat je ons alles bedenken.

Personaliseer

Jouw persoonlijke gelukwens of boodschap drukken we op een mooie kaart. De kaart voegen we toe aan de box. Net als de uitleg bij de wijnen natuurlijk.

Ding Dong!

We bezorgen de box op de door jouw gekozen datum. Verrassing! Meerdere maanden verrassen? Dat kan! Het cadeau abonnement stopt vanzelf.

Wat vonden andere klanten?

Marianne Frericks

De verrassing was compleet en de wijnen vielen erg in de smaak!

Marja de Jong

Heb mijn vriendje verrast met 3 maanden Vinobox voor zijn verjaardag. Gelukkig kon ik meegenieten :)

Anne Hartmann

Samen met collega's een afscheidscadeau samengesteld en het persoonlijke kaartje maakte het helemaal af

Wat zit er in de box?

Wijn die in de smaak valt

In elke kadobox vind je 3 tot 6 wijnen, afhankelijk van wat jij hebt aangegeven bij bestelling. De soorten wijnen zijn afgestemd op de voorkeuren die jij hebt aangegeven. Houdt degene aan wie je het kado doet van wit of rood? Fris of krachtig? Staat hij of zij open voor nieuwe smaken of liever iets bekends? Wij nemen alle wensen mee en maken er een box op maat van.
Heb je gekozen voor een abonnement van meerdere maanden? Dan kan de ontvanger na de eerste box de wijnen beoordelen. Op basis daarvan stellen we voor de maand erop weer een nieuwe box samen. En zo ontdekt hij of zij elke maand nieuwe favorieten!

Wijn met een verhaal

Iedere wijn heeft een verhaal, dat maakt ‘m ook nog lekkerder! Waar komt de wijn vandaan? Hoe is het gemaakt? En welke druiven zitten erin? Elke fles komt met een kaartje, waarop alle informatie over deze wijn te lezen is. Gewoon in het Nederlands natuurlijk, in begrijpelijke taal. Kun jij het als een echte kenner aan je gasten uitleggen tijdens een etentje!

Een persoonlijk bericht

Natuurlijk wil jij graag een persoonlijk bericht meesturen met de eerste kadobox. Dat kan! We drukken jouw bericht af op een mooie kaart.

Over Vinobox

Onze missie? Zorgen dat jij wijn in huis hebt waar je blij van wordt! Voor een eerlijke prijs. Want veel mensen weten wel wat ze lekker vinden, maar raken verdwaald in het gigantische wijnaanbod. Resultaat: veel dure miskopen. Wij bedachten hier een oplossing voor: Vinobox.