Cadeau man: tal van leuke mogelijkheden

Het is belangrijk om je geliefde af en toe blij te maken met een leuk cadeau. Is jouw vriend jarig of wil je jouw man verrassen met Valentijn? Dan kun je uit heel veel leuke mogelijkheden kiezen. Maak een verjaardag, Valentijn of een andere feestelijke gelegenheid onvergetelijk en kies voor een leuk cadeau. Hier vind je niet alleen inspiratie voor een verjaardagscadeau, maar ook voor de meest romantische dag van het jaar: Valentijn. Hoe kun je jouw geliefde verrassen met een leuk en romantisch cadeautje? Hier vind je de leukste tips voor een onvergetelijke Valentijnsdag.

Vinobox op tafel, met een fles sancerre en een gevuld glas er bij.
Vinobox op tafel, met een fles sancerre en een gevuld glas er bij.

Maandelijks wijnpakket van Vinobox

Vinobox, het wijnabonnement op basis van jouw persoonlijke smaakprofiel. Laat je iedere maand verrassen met 3 of 6 flessen uitstekende wijn die je gegarandeerd lekker vindt!

  • Vanaf €29,95 / maand
  • Altijd opzegbaar, je zit nergens aan vast
  • Voor jezelf of als cadeau voor een ander
Probeer nuGeef als cadeau

Een leuk verjaardagscadeau voor iedere man

Wanneer je vader, broer, beste vriend of partner jarig is wil je een zo leuk mogelijk cadeautje geven. Maar wat geef je aan iemand die veel voor je betekent? Er zijn gelukkig heel veel leuke verjaardagscadeaus voor een man te vinden. Online heb je heel veel keus en daarnaast bestel je het gemakkelijk en snel. Ook laat je het met gemak bij jouw aan huis bezorgen. Dat scheelt veel tijd en moeite. Bovendien heb je ook nog eens altijd een leuk en origineel cadeautje. Zo kom je niet aan met lege handen op de verjaardag van een van je vrienden en kun je jouw geliefde optimaal verrassen.

Vinobox op tafel, met een fles sancerre en een gevuld glas er bij.
Vinobox op tafel, met een fles sancerre en een gevuld glas er bij.

Valentijnscadeau voor je man

Met Valentijnsdag wil je natuurlijk vooral een romantisch cadeautje geven. Daar kun je er online genoeg van vinden. Naast een leuke en gepersonaliseerde Valentijnskaart (met een foto van jullie samen), zijn er nog veel meer andere leuke ideeën. Wat dacht je van een hanger met een foto van jullie of een telefoonhoesje met een romantische foto? Je kunt ook een lief gedicht schrijven, als je dat gedicht achterlaat bij je bestelling doen wij hem in de Vinobox voor je! Maak het romantisch, uniek, persoonlijk en kies een onvergetelijk cadeautje.

Verjaardagscadeau man: de beste tips

Wat kun je het beste geven aan een man? Een verjaardagscadeau voor een man is makkelijker te vinden dan je wellicht denkt. Een van de tips is de keuze voor een persoonlijk cadeau. Denk hierbij aan een leuk cadeau dat je gemakkelijk kunt personaliseren. Zo geef je net die extra touch aan je cadeau en maak je het geschenk onvergetelijk. Een ander leuk idee is het geven van een origineel cadeau. Het is vaak lastig om een leuk cadeau te bedenken. Je kan een Vinobox voor meerdere maanden geven, als jouw man de wijnen beoordeelt zullen er de maand erna gepersonaliseerde wijnen in de box zitten!

Vinobox op tafel, met een fles sancerre en een gevuld glas er bij.
Drie walnoten waarvan een geopend naar een glas rode wijn en een tros rode druiven

Voor iedereen

Een van de manieren waarop je hem echt kunt verrassen is met een origineel en uniek cadeau. Geen standaard geschenken die iedereen geeft, maar leuke, unieke en speciale cadeaus. Een verjaardagscadeau voor een man hoeft geen tientallen euro’s te kosten. Ook voor lagere budgets vind je online genoeg leuke opties. Zoek je een kleinigheidje voor je man of wil je een romantisch gebaar maken met Valentijn? Bij ons kun je alles vinden wat je zoekt.

Kies voor origineel en uniek

Op zoek naar een verjaardagskado voor je man of een origineel valentijnskado? Je ontdekt hier al je leuke, verrassende en originele mogelijkheden. We hebben verschillende soorten boxen met verschillende smaken en soorten. Weet je niet wat je cadeau moet doen aan je partner, vader, broer, oom of neef? Voor hen zijn er altijd leuke cadeaus te vinden die zeker in de smaak zullen vallen. Ontdek het zelf!

Geef nu cadeau
Vinobox op tafel, met een fles sancerre en een gevuld glas er bij.