Werken bij Vinobox

  • - Sluit jij bij ons aan als:

Algoritmische wijn

Vinobox is een algoritme-gedreven online wijn startup. Van wijnen ontdekken tot het afsluiten van een maandelijks wijn-membership: onze technologie helpt klanten de lekkerste wijn te ontdekken en hun smaak te ontwikkelen.

 

Wat begon als een vriendendienst in 2014 is uitgegroeid tot een jong e-commerce start-up.  En we groeien razend hard: In 2020 zijn we vijf keer zo groot geworden!

We draaien de waardenketen om

Wij vinden dat je als consument toegang moet hebben tot een ongelimiteerde database aan wijnen. Daarom zijn wij onafhankelijk en we werken met verschillende wijnimporteurs en wijnhuizen om elke doos te vullen met de beste wijn, inclusief het verhaal achter de wijn. Wij zijn niet aangesloten bij een inkooporganisatie, retailbedrijf of groep wijnboeren. Ons assortiment bepalen wij onafhankelijk, op basis van kwaliteit en de juiste prijs.

Operations Analyst

Steek de handen uit de mouwen en pak onze processen op het gebied van warehouse-, logistieke en klantenservice aan. Samen met het inpakteam ervoor zorgen dat elke Vinobox die de deur uitgaat qua beleving, smaak en service de verwachtingen van de klant overtreft. En hoe gaan we het inrichten als we 5 keer, 10 keer of 50 keer zo groot worden? Dat zijn de vraagstukken waar jij je mee bezig gaat houden.

Full-Stack Developer

Als developer sta je midden in de business en breng je onze tooling en platformen naar het volgende niveau. Van ons smaakalgoritme tot de front-end: jij denkt, beslist en bouwt mee om het werkelijkheid te maken.