Heerlijke wijnen die altijd in de smaak vallen

  • - Zorgvuldig samengestelde wijnen
  • - Gratis thuisbezorgd
  • - Valt altijd in de smaak

Alcoholvrije wijn

Tegenwoordig hoeft alcoholvrije wijn echt niet meer te smaken als limonade. Met de moderne technieken van nu kan smaakvolle én alcoholvrije wijn worden geproduceerd. Bovendien is een alcoholvrije wijn qua gezondheid, natuurlijk ook de betere keuze! Bij Vinobox hebben wij de beste alcoholvrije wijnen gekozen en dat kun je zeker proeven! Wij hebben de lekkerste alcoholvrije wijn voor je geselecteerd en in een feestelijke cadeaudoos gezet. Op deze manier krijgt u de beste smaakervaring en is het mooi verpakt! Hoewel de meeste mensen wijn liever met alcohol drinken, zijn de alcoholvrije wijnen die wij hebben geselecteerd zeker het proberen waard!

Wat vinden anderen van ons?

Thijs ten Hag

Echt geweldige wijnen in de Vinobox. Ook geweldig dat ik indien nodig opnieuw kan bestellen.

Erik Veldman

Iedere maand weer een cadeau om de Vinobox uit te pakken. Flexibel, smaakvol en gemakkelijk. Complimenten!

Nathalie Doodkorte

Dank voor de snelle levering #Vinobox dat wordt weer genieten vrijdag!

Portugese wijn

Wat Portugal als wijnland bijzonder maakt, is de trouw aan de honderden inheemse druivenrassen die het land rijk is. De bekende Chardonnay kom je in Portugal minder snel tegen. Wel die karakteristieke en originele wijnen die je telkens weer verrassen. Never a dull moment, in Portugal. De wijnboeren die al generaties lang hun vak beoefenen, maken bovendien wijnen van waar je ‘u’ tegen zegt. Doordat er natuurlijk zoveel goede wijnen uit Portugal zijn is het ook lastig om een selectie te maken. Toch hebben wij de wijnen die Portugal het best beschrijven geselecteerd, om zo een zo goed mogelijke ervaring te geven. Dat dit de beste en lekkerste selectie is, proef je ook zeker! Genoeg redenen dus om de Portugese wijnen te proberen!

Griekse wijn

De Griekse wijnbouw dateert van zo’n tweeduizend jaar voor Christus. Mede dankzij  het Griekse zonnetje groeiden de druivenstokken als kool en had ieder eiland wel een eigen wijn. Door de hoge kwaliteit werden Griekse wijnen al snel populair in delen van Frankrijk, Noord-Afrika en Italië. Sindsdien zijn deze wijnen zeer populair geworden en er zijn vele soorten. Wij hebben daarom voor u de beste wijnen uit Griekenland voor u geselecteerd! Op het moment dat je een slok neemt van deze heerlijke wijn, proef je de Griekse tint. Het speciale aan de Griekse wijnen is vooral dat het al minstens 6500 jaar bestaat. De oudste resten van geperste druiven werden  daarom ook gevonden in Griekenland. Wij hebben een selectie gemaakt van de beste Griekse wijnen gemaakt, om je de beste smaakervaring te geven!

Spaanse wijn

Spanje staat bekend om stevige, fors houtgerijpte en naar vanille geurende rode wijnen. Bijzonder is ook dat Spaanse wijn doorgaans pas op de markt komt als deze op dronk is. Wat in de wijnhandel wordt gekocht, is dus over het algemeen direct drinkbaar en hoeft niet nog eerst jarenlang te rijpen. De meeste boeren maken zelf geen wijn, maar verkopen hun druiven aan wijnhuizen (bodega’s), of coöperaties. Wij bij Vinobox hebben een groot assortiment vol Spaanse wijnen, alle soorten en maten! Hierbij blinkt de Rioja wijn het meest uit, maar het Vinobox assortiment is nog veel groter dan alleen die wijnen. Bij elke slok van onze Spaanse wijnen proef je die typische Spaanse smaak. Dus wees niet bang en probeer gerust 1 van onze favoriete wijnen uit Spanje!

Droge Witte Wijn

Wijndruiven hebben verschillende graden van natuurlijke suikers afhankelijk van verschillende factoren. Tijdens het gistingsproces zet gist suikers uit druivensap om in alcohol. Wanneer een meerderheid van de suiker wordt omgezet en de restsuiker minder dan een procent van het volume van de wijn is (vier gram suiker per liter), wordt de wijn als droog beschouwd. Wijnen kunnen ook als middelmatig droog worden beschouwd als ze een restsuiker van 12 g/L bevatten. Wijnen met een hoger suikergehalte zijn middelmatig of zoet. De bekendste soorten droge witte wijn die Vinobox heeft zijn Chardonnay en Sauvignon Blanc. Voor de droge wijn liefhebbers zijn deze soorten dus perfect. Vooral voor deze liefhebbers heeft Vinobox de lekkerste selectie van deze droge wijnen gemaakt! Vind je dit nou niet lekker check dan even de zoete witte wijn.

Zoete Witte Wijn

Zoete witte wijn krijgt haar zoete smaak door de aanwezigheid van meer restsuiker in vergelijking met drogere witte wijn. Uiteraard is smaak subjectief dus of een wijn zoet is, wordt verschillende beleefd. Daarnaast wordt de smaak niet alleen bepaald door de hoeveelheid suiker in de wijnen. Met name de soorten en hoeveelheid zuren die aanwezig zijn, bepaald voor een groot deel te smaak. Omdat de zoete smaak toegankelijk is, drinken beginnende wijnliefhebbers vaak zoete wijn. Vooral voor deze beginners heeft Vinobox de perfecte selectie van zoete witte wijnen gemaakt. Deze wijnen zijn daarbij ook perfect voor desserts en bij aperitief. Dus voor alle beginners check deze wijnen zeker uit!

Het Vinobox wijnabonnement: Elke maand verrassende wijnen vanaf €29,95 per maand.

Altijd smaakvol én afgestemd op je voorkeuren.

  • – Vanaf €29,95 / maand
  • – Gratis thuisbezorgd
  • – Altijd opzegbaar

FAQ

Heb je vragen?

De meeste antwoorden vind je tussen de veelgestelde vragen.

Niet gevonden wat je zocht?

Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

Abonnement

Hoe werkt een Vinobox membership?

Je Vinobox membership is flexibel en vrijblijvend. Jij bepaalt hoe vaak en hoe lang je de Vinobox van ons ontvangt. Bij je inschrijving kies je voor 3 of 6 flessen, de samenstelling van je box, de complexiteit en smaakstijl van de wijnen. Later kun je dit nog altijd wijzigen. Even geen Vinobox? Je membership kun je op elk moment pauzeren.

Wat houdt een Vinobox membership in?

Met je Vinobox membership krijg je maandelijks een pakket goede wijnen toegestuurd. Je kunt kiezen uit 3 of 6 flessen. Als je de ontvangen wijnen vervolgens beoordeelt kunnen we de Vinobox steeds beter op je smaak aanpassen. De Vinobox is maandelijks aan te passen, te pauzeren en stop te zetten. Ben je Vinobox member, dan kun je wijnen met korting nabestellen.

Hoe kan ik mijn membership pauzeren of opzeggen?

Je kunt je membership op elk moment pauzeren of stopzetten via je online account. Log in op je account, ga naar ‘mijn account’ en klik op de knop ‘account pauzeren’ of ‘account opzeggen’. Het pauzeren van je account is voor onbepaalde tijd.

Hoe vaak wordt de Vinobox bezorgd?

De Vinobox wordt iedere maand bezorgd. Liever een ander bezorgschema? Neem contact met ons op, dan kiezen we het voor jou geschikte bezorgschema.

Wanneer wordt de Vinobox bezorgd?

Je eerste bestelling wordt op werkdagen binnen 48 uur verzonden. De volgende Vinobox ontvang je een maand later, rond dezelfde datum.

Kan ik ook eenmalig wijn bestellen?

Je kunt natuurlijk ook eenmalig een Vinobox bestellen. Zodra je je Vinobox hebt ontvangen kun je direct je membership stopzetten. Dan ontvang je maar één keer een Vinobox.

Is het mogelijk om mijn voorkeuren door te geven?

Graag zelfs! Je kunt aangeven hoe je Vinobox moet worden samengesteld (rood, wit, rosé of een combinatie) en welke smaakstijl bij je past. Op basis van deze wensen stellen wij een Vinobox voor je samen. Wanneer je de ontvangen wijnen beoordeelt in je account, kunnen wij steeds beter rekening houden met je smaakvoorkeur.

Betalingen

Zijn er nog extra kosten aan verbonden, zoals bezorgkosten?

Er zijn geen verborgen kosten zoals BTW of administratiekosten. Bezorging is gratis!

Wanneer vindt de betaling plaats?

De eerste betaling vindt plaats op het moment dat je je eerste bestelling doet. De betalingen voor de volgende boxen worden automatisch afgeschreven in de week dat jij je Vinobox ontvangt.

Cadeau

Hoe kan ik een Vinobox cadeau doen?

Je kunt bij ons een cadeau-Vinobox bestellen. Hierbij kun je een kaartje met een persoonlijke tekst toevoegen dat we op een kaartje printen. Je kiest de complexiteit van de Vinobox, het aantal flessen en hoeveel bezorgingen je cadeau wilt doen. De bezorgingen stoppen automatisch en je zit niet vast aan een abonnement.

Kan ik een persoonlijke boodschap doorgeven?

Jazeker! Na het samenstellen van je Vinobox kun je bij het invoeren van het bezorgadres een persoonlijke boodschap achterlaten. Hierna kun je kiezen voor een bepaalde bezorgdatum: zo weet je zeker dat je verrassing op tijd komt!

Kan ik kiezen voor een bepaalde bezorgdatum?

Na het invullen van het bezorgadres en een persoonlijke boodschap voor de ontvanger kun je een bezorgdatum kiezen: zo weet je zeker dat je verrassing op tijd komt!

Mijn account

Hoe kan ik mijn Vinobox wijzigen?

Je kunt alle aspecten van je Vinobox makkelijk aanpassen in je eigen account. Via “Inloggen” in het menu kom hier eenvoudig terecht.

Hoe kan ik mijn wijnen beoordelen?

Door in te loggen in je account en te klikken op ‘mijn wijnen’, kun je de door jou ontvangen wijnen beoordelen. Hoe meer wijnen je beoordeelt, hoe beter wij je Vinobox op jouw smaak kunnen afstemmen.

Kan ik mijn Vinobox (eenmalig) op een ander adres laten bezorgen?

Jazeker! Het beste kun je hiervoor contact opnemen met onze klantenservice: ze helpen je graag! Via vinobox.nl/contact kun je ons op allerlei manieren bereiken.

Bezorging

Wanneer wordt de Vinobox bezorgd?

Je eerste bestelling wordt op werkdagen binnen 48 uur verzonden. De volgende Vinobox ontvang je een maand later, rond dezelfde datum.

Hoe verloopt de bezorging?

De Vinobox wordt verstuurd via Flespakket.nl. Deze organisatie is gespecialiseerd in het versturen van, je raadt het al: flessen. Ze zijn onderdeel van PostNL. Je ontvangt de dag voor de levering op het opgegeven e-mailadres een track-&-trace-mail zodra de Vinobox in hun uitleverproces zit.

Ik was niet thuis. En nu?

Geen probleem. Flespakket zal nog een keer proberen de Vinobox bij je af te leveren. Ook kun je in de track-&-trace-mail een wijziging van het bezorgadres doorgeven.

Overig

Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

Je kunt contact met ons opnemen door gebruik te maken van de chatfunctie op onze website, een e-mail te sturen naar info@vinobox.nl, door te bellen naar 0521 – 51 88 80 of een Whatsapp te sturen naar 06 39 58 40 77. We zijn elke werkdag van 9.00 tot 19.00 uur bereikbaar. Neemt er even niemand op, spreek dan de voicemail in, dan bellen we je zo spoedig mogelijk terug.

Hoe werkt de gepersonaliseerde Vinobox?

Bij je bestelling geef je een bepaalde smaakvoorkeur op. Op basis hiervan stellen wij een Vinobox voor je samen. Wanneer jij je wijnen beoordeelt in je online account, kan je persoonlijke wijncurator steeds beter wijnen uitzoeken die aansluiten op je smaak. Benieuwd? Probeer het!

Kan ik wijnen nabestellen?

Ja hoor, in onze shop kun je wijnen nabestellen. Een extra voordeel als Vinobox member, is dat je hoge kortingen krijgt. De wijnen in de shop zijn wijnen die in de afgelopen maanden deel uitmaakten van de afgeleverde Vinoboxen. Omdat wij niet alles op voorraad hebben, is er soms een langere levertijd, maar in ruil daarvoor krijg je (bijna altijd) de laagste prijs van Nederland. Wanneer we de wijnen met je reeds geplande Vinobox kunnen meesturen, betaal je geen bezorgkosten.