Wijn die altijd in de smaak valt

Wijn die altijd in de smaak valt

Vinobox, hét wijnabonnement op basis van jouw persoonlijke smaakprofiel. Laat je iedere maand verrassen met 3 of 6 flessen uitstekende wijn die je gegarandeerd lekker vindt!

 • - Vanaf € 29,95 per maand & gratis bezorgd
 • - Op ieder moment aanpasbaar, je zit nergens aan vast
 • - 100% Geniet Garantie: Niet goed? Geld terug
Probeer nu
Geef cadeau
Voorbeeld van een vinobox met flessen erin en een fles ernaast met een gevuld glas

Nieuwsgierig?

Wij geloven dat smaken verschillen.
Wij vinden dat je geen wijnkenner hoeft te zijn om een smaakvolle fles wijn cadeau te doen.
En we begrijpen dat het vaak heel lastig is om de juiste wijn te kiezen die in de smaak valt.

Daarom is er Vinobox.
Wijnen geselecteerd door onafhankelijke specialisten, met een persoonlijke boodschap van jou en geleverd op datum van voorkeur.


Probeer nuGeef cadeau

Dit zit er in jouw Vinobox

Wat zit er in jouw Vinobox?
 • 3 of 6 verrassende flessen wijn van topkwaliteit
 • Rood, wit, rosé of een combinatie? Jij bepaalt
 • Uitgebreide informatie over de smaak en herkomst van elke wijn
Benieuwd naar jouw persoonlijke smaakprofiel?
Doe de Vinobox Smaakquiz, bepaal jouw smaakprofiel en laat je verrassen door je eerste, persoonlijke Vinobox.
Probeer nuGeef cadeau
Twee handen houden een vinobox doos vast
Voorbeeld van een vinobox met flessen alcoholvrije wijn erin en een gevuld glas ernaast

Vinobox Alcoholvrije Doos

€34.95

Vinobox is wijn zoals wijn bedoeld is.
Ook als je alcoholvrij drinkt.
Iets (alcoholvrij) te vieren?
Deze Vinobox komt in een mooie doos
met persoonlijk bericht voor de ontvanger.
Ideaal als cadeau aan jezelf of een ander.

Bekijk de Alcoholvrije doos

Wat vinden anderen van ons?

Over ons

Zorgen dat jij wijn in huis hebt waar je blij van wordt: vanuit die gedachte hebben we Vinobox opgericht. Wat tijdens onze studententijd als hobby begon, is uitgegroeid tot een jong bedrijf met slimme en gepassioneerde wijnkenners. We zijn geen elitaire, exclusieve wijnclub. We stellen met liefde een wijnbox samen voor iedereen die van wijn houdt!

Meer over ons
Drie walnoten waarvan een geopend naar een glas rode wijn en een tros rode druiven
Drie walnoten waarvan een geopend naar een glas rode wijn en een tros rode druiven

Handig en snel

Het wijnabonnement van Vinobox is makkelijk én voordelig. Jij bepaalt hoe vaak, hoeveel en wat voor type wijn je wilt ontvangen en zit verder nergens aan vast. Bevalt een wijn uit de box? Je kunt hem altijd nabestellen voor de beste prijs in Nederland. Jouw persoonlijke Vinobox wordt gratis thuisbezorgd. Smaak niet goed? Geld terug!

Meer over ons

100% geniet-garantie

“Samen met gerenommeerde specialisten selecteren we de beste wijnen. We zijn niet aangesloten bij een inkooporganisatie, retailbedrijf of groep wijnboeren. Ons enige belang is 100% geniet-garantie voor onze klanten.”

Flip Harmsma
oprichter Vinobox

Ontdek onze wijnen
Drie flessen wijn opgesteld tussen stenen

Bekend van

logo twinkle
logo jan
logo emerce
logo glamour
logo elle-eten

FAQ

Heb je vragen?
De meeste antwoorden vind je tussen de veelgestelde vragen.
Niet gevonden wat je zocht?
Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

 • Hoe werkt een Vinobox membership?

  Je Vinobox membership is flexibel en vrijblijvend. Jij bepaalt hoe vaak en hoe lang je de Vinobox van ons ontvangt. Bij je inschrijving kies je voor 3 of 6 flessen, de samenstelling van je box, de complexiteit en smaakstijl van de wijnen. Later kun je dit nog altijd wijzigen. Even geen Vinobox? Je membership kun je op elk moment pauzeren.

  Wat houdt een Vinobox membership in?

  Met je Vinobox membership krijg je maandelijks een pakket goede wijnen toegestuurd. Je kunt kiezen uit 3 of 6 flessen. Als je de ontvangen wijnen vervolgens beoordeelt kunnen we de Vinobox steeds beter op je smaak aanpassen. De Vinobox is maandelijks aan te passen, te pauzeren en stop te zetten. Ben je Vinobox member, dan kun je wijnen met korting nabestellen.

  Hoe kan ik mijn membership pauzeren of opzeggen?

  Je kunt je membership op elk moment pauzeren of stopzetten via je online account. Log in op je account, ga naar ‘mijn account’ en klik op de knop ‘account pauzeren’ of ‘account opzeggen’. Het pauzeren van je account is voor onbepaalde tijd.

  Hoe vaak wordt de Vinobox bezorgd?

  De Vinobox wordt iedere maand bezorgd. Liever een ander bezorgschema? Neem contact met ons op, dan kiezen we het voor jou geschikte bezorgschema.

  Wanneer wordt de Vinobox bezorgd?

  Je eerste bestelling wordt op werkdagen binnen 48 uur verzonden. De volgende Vinobox ontvang je een maand later, rond dezelfde datum.

  Kan ik ook eenmalig wijn bestellen?

  Je kunt natuurlijk ook eenmalig een Vinobox bestellen. Zodra je je Vinobox hebt ontvangen kun je direct je membership stopzetten. Dan ontvang je maar één keer een Vinobox.

  Is het mogelijk om mijn voorkeuren door te geven?

  Graag zelfs! Je kunt aangeven hoe je Vinobox moet worden samengesteld (rood, wit, rosé of een combinatie) en welke smaakstijl bij je past. Op basis van deze wensen stellen wij een Vinobox voor je samen. Wanneer je de ontvangen wijnen beoordeelt in je account, kunnen wij steeds beter rekening houden met je smaakvoorkeur.

 • Zijn er nog extra kosten aan verbonden, zoals bezorgkosten?

  Er zijn geen verborgen kosten zoals BTW of administratiekosten. Bezorging is gratis!

  Wanneer vindt de betaling plaats?

  De eerste betaling vindt plaats op het moment dat je je eerste bestelling doet. De betalingen voor de volgende boxen worden automatisch afgeschreven in de week dat jij je Vinobox ontvangt.

 • Hoe kan ik een Vinobox cadeau doen?

  Je kunt bij ons een cadeau-Vinobox bestellen. Hierbij kun je een kaartje met een persoonlijke tekst toevoegen dat we op een kaartje printen. Je kiest de complexiteit van de Vinobox, het aantal flessen en hoeveel bezorgingen je cadeau wilt doen. De bezorgingen stoppen automatisch en je zit niet vast aan een abonnement.

  Kan ik een persoonlijke boodschap doorgeven?

  Jazeker! Na het samenstellen van je Vinobox kun je bij het invoeren van het bezorgadres een persoonlijke boodschap achterlaten. Hierna kun je kiezen voor een bepaalde bezorgdatum: zo weet je zeker dat je verrassing op tijd komt!

  Kan ik kiezen voor een bepaalde bezorgdatum?

  Na het invullen van het bezorgadres en een persoonlijke boodschap voor de ontvanger kun je een bezorgdatum kiezen: zo weet je zeker dat je verrassing op tijd komt!

 • Hoe kan ik mijn Vinobox wijzigen?

  Je kunt alle aspecten van je Vinobox makkelijk aanpassen in je eigen account. Via “Inloggen” in het menu kom hier eenvoudig terecht.

  Hoe kan ik mijn wijnen beoordelen?

  Door in te loggen in je account en te klikken op ‘mijn wijnen’, kun je de door jou ontvangen wijnen beoordelen. Hoe meer wijnen je beoordeelt, hoe beter wij je Vinobox op jouw smaak kunnen afstemmen.

  Kan ik mijn Vinobox (eenmalig) op een ander adres laten bezorgen?

  Jazeker! Het beste kun je hiervoor contact opnemen met onze klantenservice: ze helpen je graag! Via vinobox.nl/contact kun je ons op allerlei manieren bereiken.

 • Wanneer wordt de Vinobox bezorgd?

  Je eerste bestelling wordt op werkdagen binnen 48 uur verzonden. De volgende Vinobox ontvang je een maand later, rond dezelfde datum.

  Hoe verloopt de bezorging?

  De Vinobox wordt verstuurd via Flespakket.nl. Deze organisatie is gespecialiseerd in het versturen van, je raadt het al: flessen. Ze zijn onderdeel van PostNL. Je ontvangt de dag voor de levering op het opgegeven e-mailadres een track-&-trace-mail zodra de Vinobox in hun uitleverproces zit.

  Ik was niet thuis. En nu?

  Geen probleem. Flespakket zal nog een keer proberen de Vinobox bij je af te leveren. Ook kun je in de track-&-trace-mail een wijziging van het bezorgadres doorgeven.

 • Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

  Je kunt contact met ons opnemen door gebruik te maken van de chatfunctie op onze website, een e-mail te sturen naar info@staging-vinobox.kinsta.cloud, door te bellen naar 0521 – 51 88 80 of een Whatsapp te sturen naar 06 39 58 40 77. We zijn elke werkdag van 9.00 tot 19.00 uur bereikbaar. Neemt er even niemand op, spreek dan de voicemail in, dan bellen we je zo spoedig mogelijk terug.

  Hoe werkt de gepersonaliseerde Vinobox?

  Bij je bestelling geef je een bepaalde smaakvoorkeur op. Op basis hiervan stellen wij een Vinobox voor je samen. Wanneer jij je wijnen beoordeelt in je online account, kan je persoonlijke wijncurator steeds beter wijnen uitzoeken die aansluiten op je smaak. Benieuwd? Probeer het!

  Kan ik wijnen nabestellen?

  Ja hoor, in onze shop kun je wijnen nabestellen. Een extra voordeel als Vinobox member, is dat je hoge kortingen krijgt. De wijnen in de shop zijn wijnen die in de afgelopen maanden deel uitmaakten van de afgeleverde Vinoboxen. Omdat wij niet alles op voorraad hebben, is er soms een langere levertijd, maar in ruil daarvoor krijg je (bijna altijd) de laagste prijs van Nederland. Wanneer we de wijnen met je reeds geplande Vinobox kunnen meesturen, betaal je geen bezorgkosten.

Drie walnoten waarvan een geopend naar een glas rode wijn en een tros rode druiven

Elke maand 3 verrassende wijnen vanaf €29,95 per maand.

Altijd smaakvol én afgestemd op je voorkeuren.
 • Vanaf €29,95 / maand
 • Gratis thuisbezorgd
 • Altijd opzegbaar
Probeer nuGeef cadeau