Heerlijke wijnen die altijd in de smaak vallen

Heerlijke wijnen die altijd in de smaak vallen

Wil je graag iets beters dan supermarktwijn? Maar heb je geen tijd om op zoek te gaan naar de pareltjes? Als je persoonlijke wijnadviseur zorgen wij voor een box met de beste en speciaalste wijnen voor jou en je vrienden. Hieronder een verzameling van de beste wijnen die wij voor jou hebben geselecteerd!

Wat vinden anderen van ons?

Vinobox op tafel, met een fles sancerre en een gevuld glas er bij.

Afscheidscadeau

Voor die leuke collega die afscheid neemt, beste vriendin die naar het buitenland gaat of buren die gaan verhuizen: met een leuk afscheidscadeau laat je weten dat je aan ze denkt. Soms is het moeilijk om een uniek en origineel cadeau te vinden. Want je wilt vaak wel wat geven dat iemand leuk vindt om te krijgen. We hebben een aantal tips op een rijtje gezet, zodat jij met een afscheidscadeau komt aanzetten waar je trost op bent!

Lees meer over afscheidscadeau

Cadeau Man

De meeste mannen zijn lekker makkelijk en worden blij van een leuk bierpakket of een luchtje. Maar het is ook wel eens leuk om een origineel cadeau te geven. Wat dacht je van een gepersonaliseerd cadeau waaraan hij jou altijd kan herinneren? Het maakt niet uit of je iemand zomaar wilt verrassen of een speciaal verjaardagscadeau wilt vinden. Originele cadeaus voor mannen vinden? Wij hebben een aantal tips op een rijtje gezet om dit originele cadeau te vinden. De belangrijkste: online is er voor ieder wat wils te vinden en het is ook nog gemakkelijk.

Lees meer over cadeau voor mannen
Vinobox op tafel, met een fles sancerre en een gevuld glas er bij.

Cadeau voor Hem

Je kunt je vader, broer, beste vriend, neefje of partner altijd verrassen met een leuk cadeau! Dat kan zomaar zijn, maar ook voor een speciale gelegenheid, zoals een verjaardag. Met een speciaal cadeau voor hem kun je niet alleen voor een leuke, maar ook een onvergetelijke verrassing zorgen. Maar het vinden van dit speciale cadeau kan nog wel eens lastig zijn. Wij geven je graag wat inspiratie voor het vinden van het unieke cadeau voor hem.

Lees meer over cadeau voor hem

Persoonlijk Cadeau

Ben je op zoek naar een uniek, origineel en gepersonaliseerd cadeau? Gelukkig heb je genoeg mogelijkheden! Of je nu een cadeau voor je partner zoekt, een vriend, vriendin, broer, zus, nicht of neef: je kunt altijd wel iets vinden wat aan jouw wensen voldoet. Wanneer je een cadeautje geeft wil je zo origineel mogelijk zijn; een gepersonaliseerd cadeau is niet alleen leuk om te krijgen, maar ook om te geven! Een gepersonaliseerd cadeau is uniek en origineel en zal niet snel vergeten worden.

Lees meer over een persoonlijk cadeau
Vinobox op tafel, met een fles sancerre en een gevuld glas er bij.

Wijncadeau

Een wijn cadeau is altijd een goed idee! Je kunt kiezen uit heel veel leuke opties. Of je nu kiest voor een wijnabonnement, een interessante proeverij of een exclusieve wijn in een unieke verpakking. Dat is het voordeel van een wijncadeau: snel, makkelijk, origineel en lekker. Het is een cadeau dat gegarandeerd in de smaak zal vallen! Ontdek je mogelijkheden en bestel een uniek wijn cadeau online.

Lees meer over wijncadeau
Vinobox op tafel, met een fles sancerre en een gevuld glas er bij.

Wijnpakket

Met een wijnabonnement ontdek je de lekkerste wijnen! Ideaal om jezelf mee te verwennen of iemand anders mee te verassen. Er zijn meerdere redenen waarom het een echte aanrader is om een wijnabonnement te nemen. Het is een ware ontdekkingsreis door de wijnwereld en vaak gratis aan de deur bezorgd. Maar wat is een wijnabonnement nou precies? Hier lees je wat een wijnabonnement nou precies inhoud, wat de mogelijkheden en de voordelen zijn.

Lees meer over een wijnpakket

Wijnabonnement

Een wijnpakket is niet alleen leuk als cadeau voor een ander, maar ook leuk voor jezelf. Ontdek nieuwe wijnen die je normaal gesproken niet direct in de winkel uit het schap pakt. Hier vind je alle belangrijk informatie rondom het wijnpakket en laat je inspireren.

Lees meer over een persoonlijk cadeau
Vinobox op tafel, met een fles sancerre en een gevuld glas er bij.
Drie walnoten waarvan een geopend naar een glas rode wijn en een tros rode druiven

Elke maand 3 verrassende wijnen vanaf €29,95 per maand.

Altijd smaakvol én afgestemd op je voorkeuren.
  • Vanaf €29,95 / maand
  • Gratis thuisbezorgd
  • Altijd opzegbaar
Probeer nuGeef cadeau