Hoe het werkt

Wijnabonnement op basis van jouw Vinoprint

Vinobox is een wijnabonnement. Elke maand wijn op de mat! Maar niet zómaar wijn: we kiezen deze wijnen speciaal voor jou uit. Hoe we dat doen? Met een smaakprofiel dat we steeds verbeteren: jouw persoonlijke Vinoprint. Jij geeft je voorkeuren door bij je aanmelding. Hou je van rood, wit, rosé of een combi daarvan? En wil je elke maand 3 of 6 flessen? Het kan allemaal.

Start membership
vinobox op een tafel met een gevuld glas erbij.
vinobox op een tafel met een gevuld glas erbij.

Jij bent in control

Na aanmelding kennen wij dus de basis van jouw smaakprofiel. Hoe jouw abonnement er daarna uitziet bepaal jij zelf. Vind je het leuk om nieuwe wijnen te proberen? Laat dan na elke box aan ons weten wat je van de wijnen vond vanuit je account. Hiermee verrijken we jouw Vinoprint en kunnen we weer een volgende verrassingsbox samenstellen. Geen zin om steeds in te loggen en te beoordelen? Geen probleem, dan gebruiken we jouw basis Vinoprint.

Help, weer een abonnement?

Ja, maar geen zorgen! We kiezen voor deze vorm omdat we jou écht willen leren kennen. Niet zodat je niet meer van ons afkomt. Sterker nog, jij zegt het abonnement gewoon op wanneer jij wilt. We doen niet aan opzegtermijnen of andere addertjes onder het gras. Eenmalig bestellen (bijvoorbeeld om de Vinobox kado te geven), of een pauze nemen kan natuurlijk ook gewoon.

Groep van zes flessen, waarvan de helft zichtbaar door een mat glas.
Vinobox doos met drie kleine wijnglazen.

Het zit ‘m in de verrassing

Wij verrassen jou het liefst elke maand met nieuwe smaken. Waarom? Omdat je dan de mogelijkheid krijgt om wijnen te proeven die je zelf niet snel zou kopen. Er zijn zoveel lekkere wijnen, dat wij snappen dat het moeilijk is om door de bomen nog het bos te zien! Wij helpen en beloven dat we je nooit onaangenaam verrassen.

De beste wijnen

Samen met onze sterren-sommelier Ivar en erkende vinologen selecteren we de mooiste wijnen van de beste wijnhuizen. Daardoor hebben we inmiddels meer dan 4.000 wijnen van topkwaliteit in onze wijndatabase.

De meeste wijnen in onze database zijn van kleine(re) wijnboeren en wijnhuizen die zorgvuldig zijn geselecteerd. We vinden een goede herkomst van onze wijn namelijk erg belangrijk, want met Vinobox willen we de wijnwereld transparanter maken. Geen geheimzinnig gedoe, maar klare wijn. Daarom krijg je bij iedere wijn uitgebreide informatie over de wijnmaker, de druiven en de regio. Leuk, leerzaam én lekker.

Vinobox doos dicht.

Wat vinden anderen van ons?

Over Vinobox

Onze missie? Zorgen dat jij wijn in huis hebt waar je blij van wordt! Voor een eerlijke prijs. Want veel mensen weten wel wat ze lekker vinden, maar raken verdwaald in het gigantische wijnaanbod. Resultaat: veel dure miskopen. Wij bedachten hier een oplossing voor: Vinobox.

Over onsWijnabonnement