Over ons

Wat maakt wijn nu zo lekker? Tuurlijk, allereerst de smaak. Hou je van een straffe rode wijn, dan ga je die zoete wijn echt niet lekker vinden. Maar belangrijker nog: gevoel. Die ene wijn tijdens dat leuke etentje zal nooit meer zo lekker smaken als toen. Vraag maar eens om je heen waar iemand zijn of haar meest memorabele glas wijn heeft gehad. Je krijgt verhalen over het moment, de locatie, het eten erbij of de mensen. Wijn is emotie.

Drie flessen wijn om een Vinobox doos
Groep van zes flessen, waarvan de helft zichtbaar door een mat glas.

Verrassing!

De samenhang in die verschillende verhalen? Verrassing! Positief verrast worden. In een wereld waarin iedereen op controle uit is, zorgt verrassing voor verfrissing, verleiding en vernieuwing. En dát onthoud je. Daarom geloven wij in de kracht van verrassing.

Door de bomen het bos niet meer

Verrast word je niet in de slijterij of het online aanbod van wijn. In de war gebracht wel. Want door het enorme aanbod zie jij door de bomen het bos niet meer. Waardoor je toch maar weer je vertrouwde wijn pakt. Die lekker is, maar wel wéér hetzelfde. Of een wijn mee naar huis neemt die toch niet jouw smaak blijkt te zijn. Dat moet toch anders kunnen?

Wijnabonnement op maat

Daarom ontwikkelden wij Vinobox, een wijnabonnement op maat. Op basis van jouw eigen smaakprofiel stellen we elke maand een wijnbox voor je samen. Na elke box kun jij de wijnen beoordelen. Hierdoor leren wij jouw smaak steeds beter kennen. We beloven dat we je nooit onaangenaam zullen verrassen. Niets zo treurig als een tegenvallende wijn op het moment suprême nietwaar?

Meer over ons en hoe het werkt
Vinobox op tafel, met een fles sancerre en een gevuld glas er bij.
Vinobox op tafel.

Vinobox

Wat als vriendendienst begon, is uitgegroeid tot een jong bedrijf met slimme en gepassioneerde wijnkenners. We zijn geen elitaire, exclusieve wijnclub. We stellen met liefde elke maand een wijnbox voor je samen die helemaal bij jou past. Zodat jij altijd lekkere wijn in huis hebt. Wij doen het werk, jij geniet! Je kunt het abonnement op elk moment stopzetten. Geen adertjes onder het gras en je zit nergens aan vast.

Ja, doe mij een Vinobox abonnement!