Full-Stack Web Developer

Wil jij meewerken aan de digitalisering van een duizenden jaren oude industrie? Vinobox is een algoritme-gedreven, online wijn startup. Van de lekkerste wijnen vinden tot het afsluiten van een maandelijks wijnmembership: onze technologie helpt klanten goede wijn te ontdekken en hun smaak te ontwikkelen. We zijn onafhankelijk en werken met verschillende wijnimporteurs en wijnhuizen om elke doos te vullen met goede wijn, inclusief het verhaal achter de wijn.

 

Onze stack

 

Vinobox ondergaat op dit moment een transitie van start-up naar scale-up en de technologie moet daarom meegroeien. De huidige website is gebouwd met WordPress, WooCommerce en PHP. Daarnaast draait een Python back-end in de cloud voor onze machine learning algoritmes. Om de gebruiker de volledige digitale wijnervaring te bieden, zijn er plannen om de front- en back-end over te brengen naar ‘best-of-breed’ framework, of eigen technologie. Aan jou de taak om mee te denken over de beste oplossingen, en deze te bouwen!

Hoe maak jij het verschil?

Als developer sta je midden in de business en breng je onze tooling en platform naar het volgende niveau. Je kunt verbeteringen doorvoeren aan de huidige site om snel nieuwe functionaliteit te implementeren – maar belangrijker – jij denkt, beslist en bouwt mee aan ons toekomstige platform, van front-end tot het smaakalgoritme.

Jij bent

 

Een developer met 3 tot 5 jaar ervaring met de laatste web technologie en frameworks, bij voorkeur Angular en/of React en PHP/Laravel, waarbij de nadruk ligt op front-end ervaring;
–  Natuurlijk niet vies van wat HTML en CSS;
–  Ervaren met het werken met databases (MySQL);
–  Gewend te werken met veel vrijheid en verantwoordelijkheid;
–  Ondernemend aangelegd;
–  Ervaren in e-commerce;
–  Als extra: in staat om volgens de laatste processen, principes en technologieën een stabiele omgeving op te zetten, met behulp van CI/CD en containerisation (Kubernetes/Docker).

 

 

Wij bieden

 

–  Een dynamische start-up met een missie;
–  Veel vrijheid en verantwoordelijkheid en de mogelijkheid mee te bouwen aan één van de snelgroeiendste wijn-platformen van Europa;
–  De uitdaging om je verder te ontwikkelen en je ambities na te jagen;
–  Werken in een gemotiveerd team die de lat hoog legt;
–  Een prima salaris;
–  Uitzicht op mede eigenaarschap van deze snelgroeiende start-up;
–  Laptop en andere tooling die jij nodig hebt om jouw werk goed te doen;
–  Een maandelijks pakket heerlijke wijnen afgestemd op jouw smaak.

 

Heb jij zin om deze uitdaging aan te gaan en samen de wijnwereld op de kop te zetten? Stuur een mail naar info@vinobox.nl of vul het formulier in en we nemen contact op:

 

Als je wilt dat we je terugbellen (optioneel)