Full-Stack Web Developer

Wil jij meewerken aan de digitalisering van een duizenden jaren oude industrie? Vinobox is een algoritme-gedreven, online wijn startup. Van de lekkerste wijnen vinden tot het afsluiten van een maandelijks wijnmembership: onze technologie helpt klanten goede wijn te ontdekken en hun smaak te ontwikkelen. Wij bouwen het Persoonlijk wijnadresje, in je broekzak. En daar kunnen we hulp bij gebruiken. Wij hebben in ons team plek voor een oplossingsgerichte developer die onze ideeën voor de customer journey kan vertalen naar de juiste flow’s en actief meedenkt hoe dit het beste gedaan kan worden.

 

Onze stack

 

Vinobox ondergaat op dit moment een transitie van start-up naar scale-up en de technologie moet daarom meegroeien.

De huidige website is gebouwd met WordPress, WooCommerce en PHP. Daarnaast draait een Python back-end in de cloud voor onze machine learning algoritmes.

 

We zijn tevreden over onze machine learning oplossing. Echter de WooCommerce oplossing sluit niet goed aan bij onze wensen. Daarom willen we een nieuwe platform gaan ontwikkelen dat wel helemaal aansluit op onze wensen en waar we als bedrijf verder mee kunnen groeien. We willen ons nieuwe platform gaan bouwen op basis van Laravel.

Hoe maak jij het verschil?

Als developer sta je midden in de business en breng je onze tooling en platform naar het volgende niveau. Je wordt enthousiast van de gedachte om ons nieuwe platform van de grond af aan op te bouwen. Jij denkt, beslist en bouwt mee aan ons toekomstige ‘wijnlandschap’.

Jij bent

 

–  Een developer met ruime ervaring in het ontwikkelen van complete webapplicaties met Laravel;
–  Iemand die graag de uitdaging aangaat om de architectuur van onze systemen vorm te geven;
– Iemand die graag meedenkt over de functionaliteit van ons product en de manier waarop gebruikers ons product gebruiken;
Iemand die graag de uitdaging aangaat om de architectuur van onze systemen vorm te geven;
–  Ervaren met het werken met databases (MySQL/MariaDB);
–  Gewend te werken met veel vrijheid en verantwoordelijkheid;
–  Een oprecht iemand die uitdagingen graag omzet in oplossingen;
–  Ervaren in e-commerce (start-ups);
–  In staat om volgens de laatste processen, principes en technologieën een flexibele, stabiele en betrouwbare omgeving op te zetten.

 

Ervaring met het omzetten van een design naar responsive css dat op alle browsers goed werkt is een pré. Is dat niet helemaal je ding dan is dat geen probleem. Dan gaan we je koppelen aan een freelancer die dat heel goed kan.

 

 

Wij bieden

 

–  Een dynamische start-up met een missie;
–  Veel vrijheid en verantwoordelijkheid en de mogelijkheid mee te bouwen aan één van de snelgroeiendste wijn-platformen van Europa;
–  De uitdaging om je verder te ontwikkelen en je ambities na te jagen;
–  Werken in een gemotiveerd team die de lat hoog legt;
–  Een prima salaris;
–  Laptop en andere tooling die jij nodig hebt om jouw werk goed te doen;
–  Uitzicht op mede eigenaarschap van deze snelgroeiende start-up;
–  Een werkritme dat aansluit bij jouw persoonlijke voorkeuren;
–  Een cultuur die veel waarde hecht aan vertrouwen en output.

 

Heb jij zin om deze uitdaging aan te gaan en samen de wijnwereld op de kop te zetten? Stuur een mail naar info@vinobox.nl of vul het formulier in en we nemen contact op:

 

Als je wilt dat we je terugbellen (optioneel)

 

Persberichten

oktober 2020
In Oktober lanceert Vinbox haar nieuwe identiteit en e-commerce platform om de wijnliefhebbers in Nederland te voorzien van wijn om blij van te worden! Klaar voor de volgende stappen.
Download

januari 2021
Jezelf verrassen met mooie wijnen die binnen jouw smaakprofiel (of juist net daarbuiten) passen, zelfs als je géén alcohol drinkt: dat is het doel van Vinobox. Daarom lanceert het online wijnconcept nu ook een alcoholvrije cadeaubox.
Download

Recente artikelen over Vinobox

Maar welke wijn? Die vraag hoef je niet meer zelf te beantwoorden, daar heb je vanaf nu Vinobox voor.

Met een wijnabonnement van Vinobox wordt het je wel heel gemakkelijk gemaakt. Aan de hand van je persoonlijke smaak en het aantal flessen dat je wilt ontvangen,krijg je elke maand een box met wijn waar je blij van wordt.

Als je persoonlijke wijnadviseur zorgt Vinobox elke maand voor een box met drie tot zes heerlijke wijnen afgestemd op jouw smaak