Zo werkt ons membership

Of je nu een ervaren wijndrinker bent en veel van wijnen weet, of ‘gewoon graag een lekker wijntje drinkt’, Vinobox heeft voor iedere smaak de perfecte selectie!

Kies je aantal flessen

Kies je aantal flessen

Elke maand stellen wij een Vinobox samen, geselecteerd uit de beste wijnen, op basis van je smaakstijl en reviews van de wijnen. Kies voor een abonnement van 3 of 6 flessen in iedere (kleur)samenstelling die je maar wilt. We hebben grofweg een indeling gemaakt in Basic-, Deluxe-, Exclusive-pakketten die in complexiteit en dus ook in prijs variëren, maar lekker zijn ze allemaal… De samenstelling van de Vinobox kan altijd naar wens worden aangepast.

Personaliseer je Vinobox

Door aan te geven welke smaakstijl bij jou past, kunnen wij je Vinobox speciaal voor je samenstellen. Na ontvangst van je eerste Vinobox kun je de wijnen beoordelen. Op basis van jouw beoordelingen kunnen wij zorgen voor een wijnpakket dat altijd aansluit bij je smaakstijl.

Personaliseer je Vinobox
Je zit nergens aan vast

Je zit nergens aan vast

Met het Vinobox Membership zit je nergens aan vast. Pauzeren, stopzetten of juist bijbestellen: jij bepaalt elke maand zelf wat je wilt en aanpassen kan elk moment.

Gratis Thuisbezorgd

De beste wijn, op basis van jouw persoonlijke smaakstijl, wordt zorgvuldig verpakt en gratis bij je thuisbezorgd. Dat is wijn om nog blijer van te worden!

Gratis Thuisbezorgd

Word member en ontvang ook maandelijks onze fantastische wijnen

Probeer de Vinobox nu

(het kost je maar 2 minuten)

Wat zit er in de Vinobox?

Bij ons membership ontvang je iedere maand een Vinobox en in iedere box vind je...

  • de beste voor jou geselecteerde wijnen
  • informatie over de wijnen
  • notitieblaadjes om je smaakvoorkeuren te noteren