Geef een VINOBOX Cadeau

Eenmalig of een aantal maanden
BESTEL HET CADEAU
Orgineel cadeau

Een VINOBOX cadeau geven?

Met de VINOBOX geef je een smaakvol wijnpakket cadeau. Wij garanderen 100% geniet garantie. Dat betekent; een perfecte prijs-kwaliteit verhouding, uitgebreide informatie over de wijn, een persoonlijk boodschap erbij en bezorging op een datum naar wens.

Als je een VINOBOX cadeau geeft kun je dit helemaal aanpassen zoals jij dat wilt. Zo kun je de Vinobox één keer cadeau geven, of juist iemand trakteren op enkele maanden een verrassing bij de voordeur: de Vinobox.

Stuur iedere maand (of om de maand) drie of zes verschillende soorten wijnen in de samenstelling zoals jij die graag wilt geven.

In iedere Vinobox zit uitgebreide informatie over de wijn en recepten die lekker bij de wijnen zullen smaken.

Een leuk cadeau voor hem of orgineel cadeau voor haar.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op of start een chat.

1. Kies welke Vinobox je cadeau wilt geven

Je kunt kiezen uit GoedBeter of Best. Wanneer je de cadeaubox hebt gekozen kun je de samenstelling (rood, wit of een combinatie) kiezen.

Daarna kies je het formaat. 3, 6 of 12 flessen. Bij 3 en 6 flessen gaat het om allemaal verschillende wijnen, bij 12 krijg je overal 2 flessen van.

2. Kies daarna hoe lang je de gelukkige ontvanger wilt verrassen met een Vinobox.

Ook hier kun je kiezen uit maandelijkse of twee-maandelijkse bezorging. Het spreekt voor zich dat wij de ontvanger er iedere maand aan herinneren dat jij de cadeau-gever bent. Wel zo leuk voor iedereen!

3. Aan wie mogen wij het versturen?

Als laatste willen wij heel graag weten aan wie je de VINOBOX cadeau gaat doen. Heb je een persoonlijke tekst die we voor je kunnen toevoegen? Dat doen we graag.

Ook kun je bij je bestelling doorgeven of we de VINOBOX op een specifieke datum kunnen afleveren. Bijvoorbeeld de verjaardag van je partner, vader, moeder enzovoort.

Stap 1: Welke Vinobox wil je cadeau geven?

Chat met ons

Start een livegesprek

App: 06 23 36 23 92

Chat met ons tussen 09:00 - 21:00

Bel 0521-518880

Werkdagen tussen 9:00 en 21:00

Stuur ons een e-mail

Binnen 1 werkdag antwoord

of stuur ons een bericht via het 
contact formulier op de site.

Nabestellen?!

Stuur ons dan een mail (info@vinobox.nl). Dan gaan wij voor je opzoek.

100% Geniet Garantie

Wij van VINOBOX vinden dat iedereen een goed glas wijn op tafel verdient én dat hoeft niet veel geld te kosten. Kwaliteit hoort betrouwbaar te zijn, wijn met passie gemaakt en helpen om jou van het leven te laten genieten.
Daarom geven wij 100% geniet garantie

Onder de 18? Dan krijg je je wijn nog even niet! We checken je leeftijd zowel bij het plaatsen van de bestelling als bij het afleveren aan de deur! Geniet van wijn, maar drink met mate! Tips over verantwoord wijn drinken lees je bij Wim over Wijn.

Pin It on Pinterest