Het verhaal achter VINOBOX

VINOBOX is opgericht door en voor vrienden die van het leven houden; levensgenieters! Dit is uitgegroeid tot een bedrijf.  Dit bedrijf wil voor haar klanten zorgen. Ze van het leven laten genieten. Dat doen we door 100% Geniet Garantie: Gegarandeerd goede wijn, tegen de juiste prijs… Én voorzien van leuke informatie.

 

Hoe het is begonnen

Flip is sind de Peuterzaal vrienden met één van de founding fathers van VINOBOX. Deze twee zijn als  broers met elkaar opgegroeid. De ouders van deze vriend hebben altijd een wijn- en delicatessenzaak gehad in Steenwijk. De uit Normandië afkomstige moeder van van deze vriend, Ginette, had altijd al een stukje in de winkel gereserveerd voor haar passie: wijn!

Ons initiatief is gestart vanuit het ideaal ‘voor iedereen een goed glas wijn’. Te vaak zagen wij onze familie en vrienden (te) veel betalen voor hun wijn, zonder garanties dat deze ook écht goed was.

Nederland is lang een land geweest waar men niet zo veel wijn dronk. Gelukkig is daar verandering ingekomen. In bijna ieder huis is nu wel een fles wijn te vinden. Vaak staat de aankoop van de wijn op het boodschappenlijstje, tussen de eieren, kwark en brood. Niemand die je dan helpt zoeken naar die lekkere fles wijn en een eerlijk advies geeft.

In onze studententijd hebben familie, vrienden, huisgenoten en vele anderen gebruik gemaakt van onze service: kwalitatief goede wijnen die aansluiten bij ieders portemonnee. Wij weten dat niet iedereen alles even lekker vindt en over smaak valt niet te twisten. Wel hebben wij voor iedere smaak de goede wijn voor de juiste prijs.

Hoe kies jij je wijn

Er is echt wel lekkere wijn te vinden, voor de juiste prijs, áls je maar heel uitgebreid zoekt. De Kunst van het selecteren hebben wij dit genoemd. Te veel wijn die in supermarkten en slijterijketens wordt verkocht zijn hun geld niet waard. Er is mee gesjoemeld of de wijn is niet goed gemaakt.

Meer dan alleen een fles wijn

Wij kunnen enorm genieten van een mooi glas wijn én kunnen wellicht nog wel meer genieten als wij de mensen in onze omgeving zien genieten van goede wijn. Wat als we dat nu ook nog eens combineren met eten. Wijn en spijs, wat kan dat elkaar ophalen.

Daarom selecteren we niet alleen de wijn voor je, maar bedenken samen met Ginette (zij is echt een wandelende encyclopedie) mooie wijn / spijs combinaties.

Genot bezorgen

Wij houden ervan om jullie te verrassen met de heerlijke wijn, een mooi product en komen dat graag bezorgen!!

Pin It on Pinterest