Onze fans

I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best.

Oscar Wilde

an idler's impression by Edgar Saltus (1917)

sidney-schutte-vinobox

Sidney Schutte

Executive chef Librije’s Zusje Amsterdam **

Sidney is verkozen tot chef van het jaar 2017. Eigenlijk dus de beste chefkok van Nederland? De Benelux? Of nog meer?

Sidney was al fan van onze andere website ‘wijnpakhuis.nl’. Toen we hem vertelden over ons nieuwe initiatief was hij direct enthousiast! Voor hem dé oplossing om altijd lekkere wijn in huis te hebben én gratis aan huis bezorgd. Dat is heel handig als je altijd druk bent, van hele lekkere, mooie dingen houdt en in de binnenstad woont.

Jan Bartelsman

(Wereld)beroemde food-fotograaf & oprichter Topspots.eu
Waar Sidney de sterren van de hemel kookt, is het aan Jan om die creaties op de gevoelige plaat vast te leggen. Over de hele wereld wordt hij gevraagd om in veelal ‘sterrententen’, de creaties van de chefs te fotograferen.

Jan weet dus niet alleen wanneer iets er mooi uitziet, maar ook heel goed wanneer iets goed smaakt…

JanBartelsman-Vinobox-1

Review(s)- en- Recensies

Regelmatig wordt er iets geschreven over Vinobox. Altijd toch een beetje spannend, maar we delen ieders ervaringen graag met je!

Vinobox_en_yourdailylife

Vinobox_en_yourdailylife

Altijd goede wijn in huis? Dat kan met de Vinobox Post on: 28 juni 2017   Ik ben dol op wijn en trek regelmatig een fles open. Inmiddels weet ik een beetje wat voor een wijn ik moet kopen, maar alsnog gaat dit weleens mis. Bijvoorbeeld als ik na een dag werken...

Lees meer
Wijntjes met Esther – Blog

Wijntjes met Esther – Blog

Vinobox wijnabonnement  Voor mijn blog vind ik het leuk om verschillende wijnabonnementen te proberen. Na wat online onderzoek stuitte ik op de site van Vinobox. Dat zag er interessant uit! Mijn nieuwsgierigheid was gewekt, dus hopla daar ging een Vinobox in het...

Lees meer
Hallo Wijnbox

Hallo Wijnbox

Dit artikel troffen we op de smakelijke site Flavorflav.com; een vergelijking tussen alle Wijnboxen. Natuurlijk staan wij er ook tussen. Conclusie; Vinobox.nl is de meest veelzijdige wijnbox van Nederland en het kán ook nog eens het goedkoopst per fles. Wij vinden...

Lees meer

“Iedere maand weer een cadeau om de Vinobox uit te pakken. Flexibel, smaakvol en gemak. Complimenten!”

Erik Veldman

ervaring-met-vinobox
eleveld-wijn-steenwijk

“Echt geweldige wijnen in de Vinobox! Ook super dat ik kan bijbestellen als dat nodig blijkt te zijn ;)”

Thijs ten Hag

Eigenaar, Straight Dental

“We zijn op de helft en buitengewoon verrast en tevreden over de heerlijke wijnen. We zijn voor de grap gebonnen om cijfers te geven, om ook straks nog te weten welke we lekker vonden. Alle drie de gedronken wijnen scoorden minimaal een 8! Dat wordt nog lastig kiezen wanneer we een doos willen nabestellen.

Overigens complimenten voor de extra’s, in de vorm van een wijnkoeler, leuke verassing. Nog leuker vonden we de papieren bijlagen met uitleg over de wijnen en de bijpassende recepten. Jullie doen het zo goed dat we vrienden van ons de link van jullie site (op hun verzoek na onze reclame die we hadden gemaakt) hebben toegestuurd.”

Letty van't Hoog

Ik vond het een mooi pakket, voor alle momenten wel een geschikte fles. Wij gaan er weer van genieten. Ook ben ik erg blij met de recepten en de uitleg bij de flessen. De zalm-lasagne gaan we zeker een keer maken.

Koen Hartmann

De wijnen zijn weer heel goed!

Marco Tamis

Dank voor de snelle levering #Vinobox dat wordt genieten vrijdag! 

Nathalie Doodkorte

“SUPER BEDANKT WEER VOOR DE LEKKER WIJNTJES. WE HEBBEN ZE NET KOUD GELEGD EN GAAN STRAKS WEER LEKKER PROEVEN. VAN DE WEEK EEN HEERLIJKE CHABLIS VAN JULLIE KUNNEN DRINKEN. WAT EEN AANRADER! GOED OM TE HOREN DAT JULLIE  WERKEN MET AUTOMATISCH INCASSO, DIT SCHEELT WEER EEN HOOP HANDELINGEN OM DIE HEERLIJKE WIJNTJES TE KRIJGEN :-)”

Jeroen Honig

Pin It on Pinterest