proeven-wijn

Onze werkwijze

Waar ligt de opener..?!?

goede-wijn

Waar voor je geld.

Wij garanderen de perfecte prijs-kwaliteitverhouding, wat maakt dat ieder glas beter smaakt dan je verwacht. Smaak staat voor alles!

Wij proeven iedere week de wijnen die wij nieuw hebben binnen gekregen. Dit zijn er meestal zo’n 30 per week. Van deze wijnen heeft meestal maar 10% de perfecte prijs-kwaliteitverhouding.

 Strenge Selectie.

In ons wijnpakhuis liggen een kleine duizend verschillende wijnen. Altijd zijn wij op zoek naar aanvullingen of nóg betere wijnen voor ons assortiment.

Om tot dit gevarieerde maar vooral smaakvolle assortiment te komen, beoordelen wij ieder jaar zo’n zesduizend wijnen op hun combinatie van prijs, smaak, geur en kleur.

Slechts een fractie voldoet aan onze strenge eisen en deze selecteren wij met plezier voor de Vinobox.

wijn-in-wijnabonnement

Geniet van een betrouwbare selectie wijnen.

wijn-abonnement-wijnen
wijn-wijnpakket
kurken-van-vinobox
wijnspijs-wijnbox
wijnbox-vinobox
wijnselectie
seizoens-pakket

 Smaak van het seizoen.

Ieder seizoen leggen wij andere accenten. Van een frisse witte wijn in de lente naar een koele rosé of prosecco in de zomer. In de herfst keizen wij liever een lichte wijn, maar vol van smaak, uit bijvoorbeeld Argentinië. In de winter gaan we bijvoorbeeld voor een stevige, volle rode wijn door over te steken naar Europa.

Zelf met vakantie? Dan zet je het abonnement gewoon even stil. Het is namelijk een flexibel wijnabonnement en daarom is het gewoon pauzeerbaar.

 Onze belofte.

Wij zorgen voor onze klanten, leveren alleen wijn waar we zelf graag een tweede (of derde…) glas van drinken, waar we onze beste vrienden met genoegen mee verrassen.

Al onze wijnen zijn goed, door gepassioneerde wijnmakers in schone kelders gemaakt. Zo lekker, dat je er graag nog een glas van drinkt. Geen goedkope wijn zonder echt goede smaak of duurdere flessen met een beter alternatief.

Wij hebben van iedere smaak de goede wijn voor de juiste prijs.

 

genietgarantie

BESTEL NU JE VINOBOX

KIES JE FORMAAT

Chat met ons

Start een livegesprek

App: 06 23 36 23 92

Chat met ons tussen 09:00 - 21:00

Bel 0521-518880

Werkdagen tussen 9:00 en 21:00

Stuur ons een e-mail

Binnen 1 werkdag antwoord

of stuur ons een bericht via het 
contact formulier op de site.

Nabestellen?!

Stuur ons dan een mail (info@vinobox.nl). Dan gaan wij voor je opzoek.

100% Geniet Garantie

Wij van VINOBOX vinden dat iedereen een goed glas wijn op tafel verdient én dat hoeft niet veel geld te kosten. Kwaliteit hoort betrouwbaar te zijn, wijn met passie gemaakt en helpen om jou van het leven te laten genieten.
Daarom geven wij 100% geniet garantie

Onder de 18? Dan krijg je je wijn nog even niet! We checken je leeftijd zowel bij het plaatsen van de bestelling als bij het afleveren aan de deur! Geniet van wijn, maar drink met mate! Tips over verantwoord wijn drinken lees je bij Wim over Wijn.

Pin It on Pinterest