Operations Analyst

Vanwege de snelle groei is Vinobox op zoek naar een ambitieuze en enthousiaste vliegende keep. Sta jij te popelen om aan de slag te gaan? Vind je het heerlijk om aan te pakken? Heb je altijd wel nieuwe ideeën en oplossingen? Dan zouden wij graag met jou onze ambitieuze mijlpalen bereiken.

 

Vinobox is een algoritme-gedreven online wijn start-up. Van wijnen ontdekken tot het afsluiten van een maandelijks wijn-membership: onze technologie helpt klanten de lekkerste wijn te ontdekken en hun smaak te ontwikkelen. We zijn onafhankelijk en werken met verschillende wijnimporteurs en wijnhuizen om elke doos te vullen met de beste wijn, inclusief het verhaal achter de wijn. We zijn een start-up, maar groeien razend hard: In 2020 zijn we vijf keer zo groot geworden en we hebben ambitieuze doelstellingen voor binnen- en buitenland.

Hoe maak jij het verschil?

Jij steekt je handen uit de mouwen om onze warehouse-, logistieke- en klantenservice processen in de juiste banen te leiden. Er gebeurt veel én er moet veel gebeuren. Jij bent degene die overzicht houd in het magazijn en steeds verbeteringen aanbrengt. Je werkt met ons inpakteam dat iedere maand verder uitbreidt, maar staat ook dagelijks in contact met leveranciers.

 

Onze klanten staan centraal en dat maakt onze klantenservice erg belangrijk. Op dit moment springt iedereen hierin bij en jij wordt het centrale aanspreekpunt. Je krijgt niet alleen energie van het dagelijks contact met klanten, maar vindt het een mooie uitdaging om na te denken en in te richten hoe we dit gaan doen als we 5, 10 of 50 keer zo groot zijn.

 

Natuurlijk hoef je niet alles alleen te bedenken. We hebben een ondernemend team met veel ervaring in de e-commerce dat je altijd om hulp kan vragen of bijspringt waar nodig.

Jij bent

 

–  Net afgestudeerd of 0-2 jaar werkervaring en zin om bij een start-up aan de slag te gaan;
–  Gewend te werken met veel vrijheid en verantwoordelijkheid;
–  Goed in het structureren van processen;
–  Klantvriendelijk en goed in staat problemen te vertalen naar oplossingen;
–  In staat om het hoofd koel te houden en overzicht te houden in de dagelijkse drukte;
–  Meer dan gemiddeld geïnteresseerd in e-commerce en het opbouwen van een webshop;
–  Ondernemend en pro-actief;
–  Eerlijk, oprecht en enthousiast;

 

 

Wij bieden

 

–  Een dynamische start-up met een missie;
–  Veel vrijheid en verantwoordelijkheid en de mogelijkheid mee te bouwen aan één van de snelgroeiendste wijn-platformen van Europa;
–  De uitdaging om je verder te ontwikkelen en je ambities na te jagen;
–  Een leuk en ambitieus team dat openstaat voor je ideeën en samen de mouwen opstroopt;
–  Een marktconform salaris;
– De tools die jij nodig hebt om jouw werk goed te doen;
–  Een maandelijks pakket heerlijke wijnen afgestemd op jouw smaak.

 

 

Heb jij zin om deze uitdaging aan te gaan en samen de wijnwereld op de kop te zetten? Stuur een mail naar info@vinobox.nl of vul het formulier in en we nemen contact op:

 

Als je wilt dat we je terugbellen (optioneel)