Over ons

Wijn waar je blij van wordt

 

Zorgen dat jij wijn in huis hebt waar je blij van wordt, dat is onze missie. Want veel mensen weten wel wat ze lekker vinden, maar raken verdwaald in het gigantische wijnaanbod. Resultaat: veel dure miskopen. Tijdens onze studententijd zagen we dit probleem al bij familie en vrienden. Daar bedachten we een oplossing voor: Vinobox.

 

 

Vinobox is er voor iedereen

 

Wat als vriendendienst begon, is uitgegroeid tot een jong bedrijf met slimme en gepassioneerde wijnkenners. We zijn geen elitaire, exclusieve wijnclub. We stellen met liefde een wijnbox samen voor iedereen die van wijn houdt, maar geen tijd heeft er veel energie in te stoppen. Je krijgt iedere maand 3 tot 6 wijnen, geheel afgestemd op jouw smaak. Wij doen het werk, jij geniet.

Hoge kwaliteit tegen de juiste prijs

Samen met gerenommeerde specialisten selecteren we de beste wijnen. Voor een groot deel biologisch en direct van de boer. Wij zijn niet aangesloten bij een inkooporganisatie, retailbedrijf of groep wijnboeren. Ons assortiment bepalen wij onafhankelijk, op basis van kwaliteit en de juiste prijs. 100% geniet-garantie voor jou: dat is ons enige belang.