Shelby Co Limited

  • - Perfect cadeau voor de Peaky Blinders fan
  • - Pre-order vandaag
  • - Gegarandeerd vóór kerst in huis
  • - Gelimiteerde oplage

1

Officiële Licentie

“By order of the Peaky Blinders”. Het wijnhuis Vignoble Bardet heeft voor deze reeks Saint Emilion wijnen de officiële licentie van de Peaky Blinders serie!

2

Losse flessen

De Peaky Blinders Saint Emilion Grand Cru 2018 en de Saint Emilion 2019 zijn los te bestellen. Wees de eerste en pre-order nu!

3

Of helemaal in stijl

Naast de losse wijnflessen, kun je ook het cadeau helemaal in stijl geven. De wijnen worden dan geleverd in het Peaky Blinders houten kistje. Een echte collectors item!

Collector's Item: de Peaky Blinders Grand Cru

€199
€250

Een waar Collector’s Item! Een unieke Shelby Co houten kistje met 6 flessen Saint Emilion Grand Cru. In samenwerking met Peaky Blinders heeft ons wijnhuis Vignoble Bardet een waanzinnige Saint Emilion editie uit gebracht van de Peaky Blinders, ofwel de Shelby Company Limited.

Pre-order nu en je hebt het gegarandeerd voor Kerst!

Collector's Item: Peaky Blinders Giftset

€75
€89

Voor elke fan van de Peaky Blinders: een exclusief houten verzamelkistje. Met hierin 2 fantastische wijnen: zowel de limited edition “Peaky Blinders” van Saint Emillion als de exclusieve Grand Cru.

Geleverd in uniek houten verzamelkistje waarin je alle kurken kan sparen: verzamel jij alle iconische uitspraken?

Limited Edition Saint Emillion Grand Cru

€39
€45

De Peaky Blinders AOP Saint Emilion Grand Cru behoort tot de beste uit de regio. Gemaakt van gemiddeld 55 jaar oude wijnstokken, 12 maanden gerijpt op Franse eikenhouten vaten. 

Limited Edition Saint Emillion

€25
€30

De Peaky Blinders AOP Saint Emilion 2019 is een karaktervolle wijn, net zoals familie Shelby. Perfect voor een avondje Peaky Blinders kijken en genieten! 

Wat vinden anderen van ons?

Thijs ten Hag

Echt geweldige wijnen in de Vinobox. Ook geweldig dat ik indien nodig opnieuw kan bestellen.

Erik Veldman

Iedere maand weer een cadeau om de Vinobox uit te pakken. Flexibel, smaakvol en gemakkelijk. Complimenten!

Nathalie Doodkorte

Dank voor de snelle levering #Vinobox dat wordt weer genieten vrijdag!

Vignoble Bardet

Vignoble Bardet draagt de officiële licentie voor deze Saint Emilion reeks van de Peaky Blinders serie. Dit wijnhuis is gelegen in het hart van de rechteroever in het zuiden van de Saint Emilion en is sinds 2008 in het bezit van de familie Bardet. Een familiebedrijf met 50 hectare dat wordt geleid door Phillip Bardet.

100% geniet-garantie

“Samen met gerenommeerde specialisten selecteren we de beste wijnen. We zijn niet aangesloten bij een inkooporganisatie, retailbedrijf of groep wijnboeren. Ons enige belang is 100% geniet-garantie voor onze klanten.”

 

Flip Harmsma,
oprichter Vinobox

FAQ

Heb je vragen?

De meeste antwoorden vind je tussen de veelgestelde vragen.

 

Niet gevonden wat je zocht?

Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

Abonnement

Hoe werkt een Vinobox membership?

Je Vinobox membership is flexibel en vrijblijvend. Jij bepaalt hoe vaak en hoe lang je de Vinobox van ons ontvangt. Bij je inschrijving kies je voor 3 of 6 flessen, de samenstelling van je box, de complexiteit en smaakstijl van de wijnen. Later kun je dit nog altijd wijzigen. Even geen Vinobox? Je membership kun je op elk moment pauzeren.

Wat houdt een Vinobox membership in?

Met je Vinobox membership krijg je maandelijks een pakket goede wijnen toegestuurd. Je kunt kiezen uit 3 of 6 flessen. Als je de ontvangen wijnen vervolgens beoordeelt kunnen we de Vinobox steeds beter op je smaak aanpassen. De Vinobox is maandelijks aan te passen, te pauzeren en stop te zetten. Ben je Vinobox member, dan kun je wijnen met korting nabestellen.

Hoe kan ik mijn membership pauzeren of opzeggen?

Je kunt je membership op elk moment pauzeren of stopzetten via je online account. Log in op je account, ga naar ‘mijn account’ en klik op de knop ‘account pauzeren’ of ‘account opzeggen’. Het pauzeren van je account is voor onbepaalde tijd.

Hoe vaak wordt de Vinobox bezorgd?

De Vinobox wordt iedere maand bezorgd. Liever een ander bezorgschema? Neem contact met ons op, dan kiezen we het voor jou geschikte bezorgschema.

Wanneer wordt de Vinobox bezorgd?

Je eerste bestelling wordt op werkdagen binnen 48 uur verzonden. De volgende Vinobox ontvang je een maand later, rond dezelfde datum.

Kan ik ook eenmalig wijn bestellen?

Je kunt natuurlijk ook eenmalig een Vinobox bestellen. Zodra je je Vinobox hebt ontvangen kun je direct je membership stopzetten. Dan ontvang je maar één keer een Vinobox.

Is het mogelijk om mijn voorkeuren door te geven?

Graag zelfs! Je kunt aangeven hoe je Vinobox moet worden samengesteld (rood, wit, rosé of een combinatie) en welke smaakstijl bij je past. Op basis van deze wensen stellen wij een Vinobox voor je samen. Wanneer je de ontvangen wijnen beoordeelt in je account, kunnen wij steeds beter rekening houden met je smaakvoorkeur.

Betalingen

Zijn er nog extra kosten aan verbonden, zoals bezorgkosten?

Er zijn geen verborgen kosten zoals BTW of administratiekosten. Bezorging is gratis!

Wanneer vindt de betaling plaats?

De eerste betaling vindt plaats op het moment dat je je eerste bestelling doet. De betalingen voor de volgende boxen worden automatisch afgeschreven in de week dat jij je Vinobox ontvangt.

Cadeau

Hoe kan ik een Vinobox cadeau doen?

Je kunt bij ons een cadeau-Vinobox bestellen. Hierbij kun je een kaartje met een persoonlijke tekst toevoegen dat we op een kaartje printen. Je kiest de complexiteit van de Vinobox, het aantal flessen en hoeveel bezorgingen je cadeau wilt doen. De bezorgingen stoppen automatisch en je zit niet vast aan een abonnement.

Kan ik een persoonlijke boodschap doorgeven?

Jazeker! Na het samenstellen van je Vinobox kun je bij het invoeren van het bezorgadres een persoonlijke boodschap achterlaten. Hierna kun je kiezen voor een bepaalde bezorgdatum: zo weet je zeker dat je verrassing op tijd komt!

Kan ik kiezen voor een bepaalde bezorgdatum?

Na het invullen van het bezorgadres en een persoonlijke boodschap voor de ontvanger kun je een bezorgdatum kiezen: zo weet je zeker dat je verrassing op tijd komt!

Mijn account

Hoe kan ik mijn Vinobox wijzigen?

Je kunt alle aspecten van je Vinobox makkelijk aanpassen in je eigen account. Via “Inloggen” in het menu kom hier eenvoudig terecht.

Hoe kan ik mijn wijnen beoordelen?

Door in te loggen in je account en te klikken op ‘mijn wijnen’, kun je de door jou ontvangen wijnen beoordelen. Hoe meer wijnen je beoordeelt, hoe beter wij je Vinobox op jouw smaak kunnen afstemmen.

Kan ik mijn Vinobox (eenmalig) op een ander adres laten bezorgen?

Jazeker! Het beste kun je hiervoor contact opnemen met onze klantenservice: ze helpen je graag! Via vinobox.nl/contact kun je ons op allerlei manieren bereiken.

Bezorging

Wanneer wordt de Vinobox bezorgd?

Je eerste bestelling wordt op werkdagen binnen 48 uur verzonden. De volgende Vinobox ontvang je een maand later, rond dezelfde datum.

Hoe verloopt de bezorging?

De Vinobox wordt verstuurd via Flespakket.nl. Deze organisatie is gespecialiseerd in het versturen van, je raadt het al: flessen. Ze zijn onderdeel van PostNL. Je ontvangt de dag voor de levering op het opgegeven e-mailadres een track-&-trace-mail zodra de Vinobox in hun uitleverproces zit.

Ik was niet thuis. En nu?

Geen probleem. Flespakket zal nog een keer proberen de Vinobox bij je af te leveren. Ook kun je in de track-&-trace-mail een wijziging van het bezorgadres doorgeven.

Overig

Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

Je kunt contact met ons opnemen door gebruik te maken van de chatfunctie op onze website, een e-mail te sturen naar info@vinobox.nl, door te bellen naar 0521 – 51 88 80 of een Whatsapp te sturen naar 06 39 58 40 77. We zijn elke werkdag van 9.00 tot 19.00 uur bereikbaar. Neemt er even niemand op, spreek dan de voicemail in, dan bellen we je zo spoedig mogelijk terug.

Hoe werkt de gepersonaliseerde Vinobox?

Bij je bestelling geef je een bepaalde smaakvoorkeur op. Op basis hiervan stellen wij een Vinobox voor je samen. Wanneer jij je wijnen beoordeelt in je online account, kan je persoonlijke wijncurator steeds beter wijnen uitzoeken die aansluiten op je smaak. Benieuwd? Probeer het!

Kan ik wijnen nabestellen?

Ja hoor, in onze shop kun je wijnen nabestellen. Een extra voordeel als Vinobox member, is dat je hoge kortingen krijgt. De wijnen in de shop zijn wijnen die in de afgelopen maanden deel uitmaakten van de afgeleverde Vinoboxen. Omdat wij niet alles op voorraad hebben, is er soms een langere levertijd, maar in ruil daarvoor krijg je (bijna altijd) de laagste prijs van Nederland. Wanneer we de wijnen met je reeds geplande Vinobox kunnen meesturen, betaal je geen bezorgkosten.