Vino-Business-Box

Van relatiecadeau tot kerstpakket: bij Vinobox bent u aan het juiste adres! We overleggen graag over de mogelijkheden om samen tot een persoonlijke en smaakvolle oplossing te komen.

Maatwerk en kwaliteit

Smaak en kwaliteit gaan bij ons voor alles, en onder dezelfde voorwaarden die op onze andere Vinoboxen van toepassing zijn. Als u ons laat weten wat uw persoonlijke wensen zijn, dan komen wij met een prima voorstel.

Voor elk budget en zonder minimumaantal

Als onafhankelijke partij hebben we de vrije keuze om voor elk budget een smaakvolle selectie samen te stellen. De Vino-Business-Boxen kunnen in elk gewenst aantal geleverd worden, zowel op kantoor of direct bij de ontvanger(s) thuis.

Stuur ons een e-mail

Wij staan voor u klaar.

[honeypot website move-inline-css:true]

Vino-Business-Box: een aantal mogelijkheden ter inspiratie

Vinobox Selectie

Vinobox is een uitstekend relatiecadeau of zakelijk geschenk. U kiest voor Basic, Deluxe of Exclusive en het aantal flessen. Wij leveren wijn om blij van te worden.

Vino-Business-Box

Maatwerk. Een geschenk afgestemd op uw specifieke wensen. We kunnen de wijn(en) leveren in tal van verpakkingen met uw logo. Neem contact op voor meer informatie.

Vinobox Giftcard

Kies het aantal flessen en de stijl. De ontvanger kan de smaakvoorkeur doorgeven. Perfect als toevoeging voor het kerstpakket!

Voor zakelijke relaties

Wijn wordt vaak als relatiegeschenk gegeven. Wij van Vinobox vinden dat natuurlijk een geweldig idee. Maar we schrikken vaak als we zien welke bedragen er soms voor bepaalde kwaliteitswijnen worden gevraagd. Wij willen u een oplossing bieden met smaakvolle wijnen die aansluiten bij uw budget. Wij kunnen geschenkverpakkingen leveren van 1 of meer flessen, voorzien van uw bedrijfslogo en met een persoonlijke boodschap.

Als cadeau voor collega's

Wij helpen u graag bij een passend cadeau voor uw medewerkers en/of collega’s. Of ze nu bij uw starten of juist afscheid nemen: wij stellen een Vinobox samen volgens uw wensen. Dus u kiest het aantal flessen, de prijsklasse, en hoe vaak en wanneer er wordt geleverd. Stuur een persoonlijke boodschap mee voor de finishing touch.

Eenmalig of meerdere maanden

Met de Vinobox kunt u wie dan ook verrassen met smaakvolle wijnen. Dit kan een eenmalig cadeau zijn van 1 of meer flessen, maar u kunt ook vaker een wijnpakket laten bezorgen. De reacties van de ontvangers zijn zonder uitzondering enthousiast! Vanzelfsprekend is het leuk om verrast te worden met een smaakvol cadeau, maar nog mooier is het als na enkele maanden opnieuw een verrassing voor de deur staat!

Persoonlijk Maatwerk

Wij hebben al vele Vinoboxen samengesteld. Daarin zitten wijnen die spannend en uitdagend zijn en die tegelijkertijd door een groot publiek worden gewaardeerd. Heeft u specifieke wensen? Laat het ons weten, we zoeken graag samen een passende oplossing.

Smaakvol & betaalbaar

Voor ieder budget kunnen wij een smaakvolle oplossing vinden. Wij staan achter de kwaliteit van al onze wijnen, ongeacht de prijs. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan!

Één verzameladres of bezorging bij de gelukkige ontvanger

Wij zijn gespecialiseerd in wijn én het verzenden van ervan. Wij kunnen het regelen zoals u het wilt hebben. De Vino-Business-Box, voorzien van een persoonlijke boodschap, kan naar verschillende adressen worden gezonden. Of we leveren alle bestelde pakketten op één adres aan waarna u zelf voor verdere verspreiding zorgt. Het kostenvoordeel brengen we natuurlijk in mindering.

Deze bedrijven gingen u voor