Voor het perfecte diner

  • - Wijn arrangement voor elk diner
  • - Kies voor een kleine of grote box
  • - Ook een Vegan-friendly optie

1

Kies je arrangement

Bij een romantisch diner voor twee of gezeliig familiediner: onze wijnboxen zijn de perfecte begeleiding voor elk etentje

2

Vegan-friendly? Check!

Onze sommelier heeft ook een speciale vegan-friendly dinerbox samengesteld. Perfect voor bij een vegan diner (en sowieso erg lekker).

3

Proef en geniet

Net als elke Vinobox ontvang je bij elke wijn een proefnotitie met achtergrond van het wijnhuis, de wijn en passende wijn-spijs combinaties.

Laat je verrassen door onze sommelier

Speciaal voor de feestdagen heeft onze sommelier een heerlijke selectie samengesteld met wijnen die bij elke gang passen. Van een sprankelend aperitief tot een heerlijke dessertwijn als afsluiter: laat je verrassen door ons wijnarrangement.

Vino(Diner)box 6 flessen

€49

Een heerlijke wijnarrangement met een passende wijn voor elke gang. We trappen af met een sprankelend aperitief en bouwen langzaam op met heerlijke Chardonnay/Viognier blend voor bij het voor- en tussengerecht. Bij het hoofdgerecht een ronde Tempranillo met lange afdronk, om vervolgens af te sluiten met een diepgaande Portugese dessertwijn.

Vino(Diner)box 3 flessen

€29

Kies je in restaurants ook altijd het “Bob menu”, zelfs als je niet hoeft te rijden? Met deze heerlijke selectie van 3 wijnen pak je toch de hoogtepunten van het wijnarrangement mee.

Vegan(Diner)box

€35

Een vegan diner? Daar hoort onze Vegan Dinerbox bij! Alle wijnen in deze box zijn vegan-friendly geproduceerd, omdat er geen dierlijke eiwitten zijn gebruikt bij het filteren van de wijn. Daarnaast zijn al deze wijnen ook gewoon ontzettend lekker.

Voor deze Vegan Dinerbox heeft onze sommelier 3 flessen geselecteerd.

Wat vinden anderen van ons?

Thijs ten Hag

Echt geweldige wijnen in de Vinobox. Ook geweldig dat ik indien nodig opnieuw kan bestellen.

Erik Veldman

Iedere maand weer een cadeau om de Vinobox uit te pakken. Flexibel, smaakvol en gemakkelijk. Complimenten!

Nathalie Doodkorte

Dank voor de snelle levering #Vinobox dat wordt weer genieten vrijdag!

Over ons

Zorgen dat jij wijn in huis hebt waar je blij van wordt: vanuit die gedachte hebben we Vinobox opgericht. Wat tijdens onze studententijd als hobby begon, is uitgegroeid tot een jong bedrijf met slimme en gepassioneerde wijnkenners. We zijn geen elitaire, exclusieve wijnclub. We stellen met liefde een wijnbox samen voor iedereen die van wijn houdt!