De lekkerste wijnen met een wijnabonnement

Wil je jezelf af en toe verwennen met een lekkere wijn of wil je een ander verrassen? Een wijnabonnement is om meerdere redenen een echte aanrader. Je kunt kiezen uit talloze lekkere wijnen uit diverse landen en streken. Bepaal zelf welke soort wijnen jij graag in huis wilt hebben en laat deze gratis aan de deur bezorgen. Dat betekent altijd genieten van de lekkerste wijnen van over de hele wereld. Hier ontdek je niet alleen wat een wijnabonnement precies inhoudt, maar ook wat de vele voordelen zijn en welke mogelijkheden jij hebt!

Vinobox op tafel, met een fles sancerre en een gevuld glas er bij.
Vinobox op tafel, met een fles sancerre en een gevuld glas er bij.

Maandelijks wijnpakket van Vinobox

Vinobox, het wijnabonnement op basis van jouw persoonlijke smaakprofiel. Laat je iedere maand verrassen met 3 of 6 flessen uitstekende wijn die je gegarandeerd lekker vindt!

  • Vanaf €29,95 / maand
  • Altijd opzegbaar, je zit nergens aan vast
  • Voor jezelf of als cadeau voor een ander
Probeer nuGeef als cadeau

Wat is een wijnabonnement?

Je kunt een wijnabonnement vergelijken met ieder ander abonnement dat je afsluit. Of het nu gaat om een tijdschrift, een wekelijks bezoek aan de sportschool of een account op Netflix: je betaalt een vast bedrag in ruil voor een dienst. Dit is ook het geval bij een wijnabonnement. Hierbij betaal je per maand een bedrag voor een maandelijkse levering van jouw favoriete wijnen. Je kunt online kijken naar het aanbod en zo een selectie maken. Op deze manier heb je altijd je favoriete wijn in huis, maar kun je ook gemakkelijk experimenteren. En net als met ieder ander abonnement kun je het ook altijd gemakkelijk opzeggen wanneer jij wilt.

Vinobox op tafel, met een fles sancerre en een gevuld glas er bij.
Vinobox op tafel, met een fles sancerre en een gevuld glas er bij.

Dit zijn de voordelen van het abonnement

Een wijnabonnement kent heel wat fijne voordelen. Wat dacht je van het feit dat je altijd heel veel keus hebt? Natuurlijk kent de plaatselijke supermarkt een aantal goede wijnen, maar online is het aanbod nog veel groter. Daar kun je optimaal van profiteren.

Er zijn nog meer voordelen van een wijnabonnement:

  • Je kunt altijd nieuwe wijnen proberen
  • Bestel makkelijk en snel wijnen online
  • Bepaal zelf hoeveel flessen je maandelijks wilt ontvangen;
  • Krijg je visite of organiseer je een etentje? Dan heb je altijd een lekkere wijn klaar staan.

Optie 1: het wijnabonnement cadeau doen

Een van de opties die je hebt is het wijnabonnement cadeau doen. Zo maak je een ander blij met een abonnement. Ken je bijvoorbeeld een echte wijnliefhebber? Dan maak je die persoon nergens anders blijer mee. Met dit abonnement wordt het nog makkelijker om heerlijke wijnen te bestellen en hier lekker van te genieten. De persoon die het abonnement krijgt kiest zelf de wijnen naar zijn of haar smaak. Zo krijg je een gepersonaliseerd abonnement waar je optimaal van kunt profiteren. Een wijnabonnement cadeau doen is niet alleen heel lekker, maar ook nog eens origineel.

Vinobox op tafel, met een fles sancerre en een gevuld glas er bij.
Drie walnoten waarvan een geopend naar een glas rode wijn en een tros rode druiven

Optie 2: het wijnabonnement maandelijks zelf gebruiken

Je kunt een wijnabonnement cadeau doen, maar het is ook wel heel aantrekkelijk om deze zelf aan te schaffen. Niet alleen wanneer je een echte wijnliefhebber bent, maar ook wanneer je regelmatig een nieuwe wijn wilt uitproberen. Zo blijf je telkens nieuwe wijnen proberen en geniet je van alle voordelen in je abonnement. Bepaal zelf het aantal flessen dat je per maand wilt ontvangen, maar ook de kleur van de wijn. Verder kun je ook online terecht voor advies. Organiseer je binnenkort een etentje? Dan is het alleen maar leuk om je gasten te voorzien van spectaculaire wijnen!

Stel maandelijks zelf de lekkerste wijnen samen

Een wijnpakket bestellen is enorm eenvoudig. Zo kun je gemakkelijk en snel online terecht voor het bestellen van een wijnpakket naar keuze. Je plaatst je bestelling en betaalt eenvoudig online. Daarna is het een kwestie van wachten tot het wijnpakket bij jou thuis wordt bezorgd. Hier kun je hem zelf inpakken of direct meenemen naar de plaats van bestemming. Met een wijnpakket kun je iedere wijnliefhebber enorm blij maken. Ken jij iemand die dol is op een lekker glas wijn? Met een mooi wijnpakket is hij of zij verzekerd van tal van nieuwe en unieke smaken. Je kunt kiezen hoeveel wijnen je in de doos wil, maar ook de soort wijnen. Of je nu drie of zes wijnen in een wijnpakket wilt hebben; dat bepaal jij.

Word member
Vinobox op tafel, met een fles sancerre en een gevuld glas er bij.