De lekkerste wijnen met een wijnabonnement

Wil je jezelf af en toe verwennen met een lekkere wijn of wil je een ander verrassen? Een wijnabonnement is om meerdere redenen een echte aanrader. Je kunt kiezen uit talloze lekkere wijnen uit diverse landen en streken. Bepaal zelf welke soort wijnen jij graag in huis wilt hebben en laat deze gratis aan de deur bezorgen. Dat betekent altijd genieten van de lekkerste wijnen van over de hele wereld. Hier ontdek je niet alleen wat een wijnabonnement precies inhoudt, maar ook wat de vele voordelen zijn en welke mogelijkheden jij hebt!

Maandelijks wijnpakket van Vinobox

Vinobox, het wijnabonnement op basis van jouw persoonlijke smaakprofiel. Laat je iedere maand verrassen met 3 of 6 flessen uitstekende wijn die je gegarandeerd lekker vindt!

  • – Vanaf €29,95 / maand
  • – Altijd opzegbaar, je zit nergens aan vast
  • – Voor jezelf of als cadeau voor een ander

Wat is een wijnabonnement?

Je kunt een wijnabonnement vergelijken met ieder ander abonnement dat je afsluit. Of het nu gaat om een tijdschrift, een wekelijks bezoek aan de sportschool of een account op Netflix: je betaalt een vast bedrag in ruil voor een dienst. Dit is ook het geval bij een wijnabonnement. Hierbij betaal je per maand een bedrag voor een maandelijkse levering van jouw favoriete wijnen. Je kunt online kijken naar het aanbod en zo een selectie maken. Op deze manier heb je altijd je favoriete wijn in huis, maar kun je ook gemakkelijk experimenteren. En net als met ieder ander abonnement kun je het ook altijd gemakkelijk opzeggen wanneer jij wilt.

Dit zijn de voordelen van het abonnement

Een wijnabonnement kent heel wat fijne voordelen. Wat dacht je van het feit dat je altijd heel veel keus hebt? Natuurlijk kent de plaatselijke supermarkt een aantal goede wijnen, maar online is het aanbod nog veel groter. Daar kun je optimaal van profiteren. Er zijn nog meer voordelen van een wijnabonnement:

  • Je kunt altijd nieuwe wijnen proberen;
  • Bestel makkelijk en snel wijnen online;
  • Bepaal zelf hoeveel flessen je maandelijks wilt ontvangen;
  • Krijg je visite of organiseer je een etentje? Dan heb je altijd een lekkere wijn klaar staan.

Optie 1: het wijnabonnement cadeau doen

Een van de opties die je hebt is het wijnabonnement cadeau doen. Zo maak je een ander blij met een abonnement. Ken je bijvoorbeeld een echte wijnliefhebber? Dan maak je die persoon nergens anders blijer mee. Met dit abonnement wordt het nog makkelijker om heerlijke wijnen te bestellen en hier lekker van te genieten. De persoon die het abonnement krijgt kiest zelf de wijnen naar zijn of haar smaak. Zo krijg je een gepersonaliseerd abonnement waar je optimaal van kunt profiteren. Een wijnabonnement cadeau doen is niet alleen heel lekker, maar ook nog eens origineel.

Optie 2: het wijnabonnement maandelijks zelf gebruiken

Je kunt een wijnabonnement cadeau doen, maar het is ook wel heel aantrekkelijk om deze zelf aan te schaffen. Niet alleen wanneer je een echte wijnliefhebber bent, maar ook wanneer je regelmatig een nieuwe wijn wilt uitproberen. Zo blijf je telkens nieuwe wijnen proberen en geniet je van alle voordelen in je abonnement. Bepaal zelf het aantal flessen dat je per maand wilt ontvangen, maar ook de kleur van de wijn. Verder kun je ook online terecht voor advies. Organiseer je binnenkort een etentje? Dan is het alleen maar leuk om je gasten te voorzien van spectaculaire wijnen!

Stel maandelijks zelf de lekkerste wijnen samen

Of je nu een wijnabonnement cadeau doet of zelf een wijnabonnement maandelijks gebruikt: het is altijd een goed idee. De wereld kent zoveel lekkere wijnen en met een abonnement kun je met heel veel nieuwe wijnen kennismaken. Maak een ander blij met een origineel wijnabonnement of ga er zelf lekker van genieten. Je hebt heel wat mogelijkheden en dus kun je jouw abonnement naar jouw wens aanpassen!