Je bent uitgenodigd voor een Vinobox proeverij!

Een goede vriend (vriendin, buur, kennis of familielid) is member bij Vinobox en heeft jou een gratis “Klein-maar-wijnbox” en bijbehorende online-wijnproeverij cadeau geven! Deelname is geheel vrijblijvend. 

 

The proof of the pudding is in the eating! Of… drinking in ons geval. Om mee te doen met de proeverij, krijg je van ons de “Klein-maar-wijnbox”. Deze box bevat vier uiteenlopende, kleine flesjes wijn. Perfect om te ervaren wat jij lekker vindt!

 

Onder virtuele begeleiding van Ivar ga je proeven en leer je meer over de wijn, de verschillende smaken én het verhaal achter de wijn. Kortom: leuk, lekker en ook nog eens leerzaam.

Hoe doe je mee?

Om de “Klein-maar-wijnbox” bij jou op de deurmat te laten vallen, hebben we een aantal gegevens van je nodig. Laat in onderstaand formulier je gegevens* achter.

 

*: we gebruiken jouw gegevens alleen voor deze proeverij, daarna worden ze verwijderd

Vul je straat en huisnummer in (en vergeet een eventuele toevoeging niet)
(kun je niet op één van bovenstaande data, mail dan even naar proeverij@vinobox.nl)

Meer weten? Stuur ons een appje via +31 6 39 58 40 77

Het gaat erom wat jij lekker vindt!

Bij Vinobox staat het persoonlijke smaakprofiel van onze members centraal: elke maand maken we op basis van het persoonlijke smaakprofiel een nieuwe selectie wijnen.

 

Om die reden hebben we een “Klein-maar-wijnbox” ontwikkeld. Een proeverij met vier uiteenlopende wijnen waarmee members, door de wijnen te beoordelen, een vliegende start maken met hun smaakprofiel en de eerste box direct afgestemd is op wat zij lekker vinden. 

Wie is Ivar?

Ivar heeft een jarenlange ervaring bij michelinsterren-restaurants, onder andere ‘t Schulten Hues. Vanwege zijn passie voor de wijnwereld, ontwikkelt Ivar ook zijn eigen lijn wijnen, waarbij puurheid en kwaliteit voorop staat. Voor Vinobox is hij een van de belangrijkste poortwachters voor de wijnen die in onze boxen komen en het gezicht van de online proeverijen: een expert die onze taal spreekt. 

Recente artikelen over Vinobox

Maar welke wijn? Die vraag hoef je niet meer zelf te beantwoorden, daar heb je vanaf nu Vinobox voor.

Met een wijnabonnement van Vinobox wordt het je wel heel gemakkelijk gemaakt. Aan de hand van je persoonlijke smaak en het aantal flessen dat je wilt ontvangen,krijg je elke maand een box met wijn waar je blij van wordt.

Als je persoonlijke wijnadviseur zorgt Vinobox elke maand voor een box met drie tot zes heerlijke wijnen afgestemd op jouw smaak