Hét Smaakvolle relatiegeschenk

Iedereen verdient een goed glas wijn op tafel
Vraag naar de mogelijkheden

Vinobox staat voor ‘alleen goede wijn voor de juiste prijs’!

Met dit concept doen wij ons best om onze klanten extra van het leven te laten genieten. Juist dat kunnen we ook doen voor je relaties en/of medewerkers. Wij zorgen er voor dat we wijn leveren die helemaal aansluit bij je wensen. Hieronder vindt u enkele voorbeelden. Wij maken graag een passend voorstel voor u.

 

WIJNKIST MET LOGO

Een compleet cadeau
Wij kunnen ieder logo op een wijnkist laten graveren. Hierdoor ontstaat een meer dan uitstekende presentatie. Geweldig om weg te geven of op te sturen naar je relaties.

 

 

 

 

JASJE MET ZEGEL

 

Mooi aangekleed
Met deze oplossing kun je de klant verrassen met een prachtige fles wijn én een persoonlijke boodschap. Het unieke zegel maakt de verpakking af. Het zegel kan ook in je logo worden uitgevoerd.

Dit is één van de mogelijkheden om een fles naar uw wensen in te pakken. Het spreekt voor zich dat er nog tal van mogelijkheden zijn. Als u aangeeft wat uw wensen zijn, dan doen wij een passend voorstel. 

Opsturen of bezorgen?

Wij leveren toegevoegde waarde waar we kunnen
Het hele jaar door houden wij ons bezig met het versturen van wijn in Nederland en daarbuiten. Wij kunnen je geschenken afleveren op een vast adres of het direct opsturen naar je relaties.

Voor ieder budget én voor iedere wens, de meest smaakvolle oplossing!

Chat met ons

Start een livegesprek

App: 06 23 36 23 92

Chat met ons tussen 09:00 - 21:00

Bel 0521-518880

Werkdagen tussen 9:00 en 21:00

Stuur ons een e-mail

Binnen 1 werkdag antwoord

of stuur ons een bericht via het 
contact formulier op de site.

Nabestellen?!

Stuur ons dan een mail (info@vinobox.nl). Dan gaan wij voor je opzoek.

100% Geniet Garantie

Wij van VINOBOX vinden dat iedereen een goed glas wijn op tafel verdient én dat hoeft niet veel geld te kosten. Kwaliteit hoort betrouwbaar te zijn, wijn met passie gemaakt en helpen om jou van het leven te laten genieten.
Daarom geven wij 100% geniet garantie

Onder de 18? Dan krijg je je wijn nog even niet! We checken je leeftijd zowel bij het plaatsen van de bestelling als bij het afleveren aan de deur! Geniet van wijn, maar drink met mate! Tips over verantwoord wijn drinken lees je bij Wim over Wijn.

Pin It on Pinterest