Vino-Business-Box

Vinobox gaat corporate! Met het presenteren van de Vino-Business-Box steken we ons niet opeens in krijtstreeppak om u te verleiden tot de aanschaf van dubbel zo dure wijnen. Integendeel! Smaak en kwaliteit gaan bij ons voor alles, en onder dezelfde voorwaarden die op onze andere Vinoboxen van toepassing zijn. Als u ons laat weten wat uw wensen zijn, dan komen wij met een prima voorstel.

De Vino-Business-Boxen kunnen in elk gewenst aantal geleverd worden.

Stuur ons een e-mail

Wij staan voor u klaar.

Onze mogelijkheden

Vinobox Selectie

Wij leveren wijn om blij van te worden. U kunt kiezen voor Goed, Beter of Best. Daarnaast kunt u kiezen voor 3 of 6 flessen.

Vino-Business-Box

Maatwerk. Een geschenk afgestemd op uw specifieke wensen. We kunnen de wijn(en) leveren in tal van verpakkingen met uw logo. Neem contact op voor meer informatie.

Giftcard

Kies het aantal flessen en de stijl. De ontvanger kan de smaakvoorkeur doorgeven.

Voor zakelijke relaties

Wijn wordt vaak als relatiegeschenk gegeven. Wij van Vinobox vinden dat natuurlijk een geweldig idee. Maar we schrikken vaak als we zien welke bedragen er soms voor bepaalde kwaliteitswijnen worden gevraagd. Wij willen u een oplossing bieden, met altijd smaakvolle wijnen die aansluiten bij uw budget. Wij kunnen geschenkverpakkingen leveren van 1 of meer flessen, voorzien van uw bedrijfslogo en met een persoonlijke boodschap.

Voor medewerkers/collega’s

Wij helpen u graag een goede beurt te maken bij uw medewerkers en/of collega’s. Wij kunnen een Vinobox samenstellen, volledig volgens uw wensen. Dus u kiest het aantal flessen, de prijsklasse, en hoe vaak en wanneer er wordt geleverd. Stuur een persoonlijke boodschap mee voor de finishing touch.

Eenmalig of meerdere maanden

Met de Vinobox kunt u wie dan ook verrassen met smaakvolle wijnen. Dit kan een eenmalig cadeau zijn van 1 of meer flessen, maar u kunt ook vaker een wijnpakket laten bezorgen. De reacties van de ontvangers zijn zonder uitzondering enthousiast! Vanzelfsprekend is het leuk om verrast te worden met een smaakvol cadeau, maar nog mooier is het als na enkele maanden opnieuw een verrassing voor de deur staat!

Maatwerk

Wij hebben al enkele Vinoboxen samengesteld. Daarin zitten wijnen die spannend en uitdagend zijn en die tegelijkertijd door een groot publiek worden gewaardeerd. Heeft u specifieke wensen? Laat het ons weten, we doen graag een passend voorstel.

Betaalbaar

Voor ieder budget hebben wij steeds een passende oplossing gevonden. Wij staan achter de kwaliteit van al onze wijnen, ongeacht de prijs.

Levering op één verzameladres of bezorging bij de gelukkige ontvanger

Wij zijn gespecialiseerd in wijn én het verzenden van wijn. Wij kunnen het regelen zoals u het wilt hebben. De Vino-Business-Box, voorzien van een persoonlijke boodschap, kan naar verschillende adressen worden gezonden. Geen enkel probleem! We kunnen ook alle bestelde pakketten op één adres aanleveren waarna u zelf voor verdere verspreiding zorgt. Het eventuele kostenvoordeel rekenen we aan u door.

Deze bedrijven gingen u voor