Zakelijk


Vino-Business-Box

Wil je die speciale klant bedanken, een nieuwe collega welkom heten of een mooi kerstpakket samenstellen? Wij leveren zakelijke cadeaus op maat voor ieder budget. De hoeveelheid flessen, de prijsklasse, de verpakking: jij bepaalt. Vinobox zorgt voor een verrassing die altijd in de smaak valt.

Maatwerk met persoonlijke touch

Voor een persoonlijke touch kunnen we de verpakking voorzien van jouw logo. Ook kun je een persoonlijk bericht toevoegen. Zo geef je een cadeau dat jouw zakelijke relatie niet snel vergeet.

Wijn én spijs

Wil je de Vinobox aanvullen met iets extra’s? Wij maken van je cadeau een bijzonder borrelpakket met biologische producten en bijpassende wijnen.

Neem contact op
Vinobox doos gesloten
Collectie flessen rode wijn half achter glazen wand

Voor zakelijke relaties

Wijn wordt vaak als relatiegeschenk gegeven. Dat vinden wij natuurlijk een geweldig idee. Maar we schrikken vaak als we zien welke bedragen er soms voor bepaalde kwaliteitswijnen worden gevraagd. Wij willen een oplossing bieden met smaakvolle wijnen die aansluiten bij elk budget. Wij leveren geschenkverpakkingen van 1 of meer flessen, voorzien van bedrijfslogo en met een persoonlijke boodschap.

Als cadeau voor collega’s

Wij helpen graag bij een passend cadeau voor medewerkers en/of collega’s. Of ze nu bij starten of juist afscheid nemen: wij stellen een Vinobox naar wens samen. Kies het aantal flessen, de prijsklasse en hoe vaak & wanneer er wordt geleverd. Stuur een persoonlijke boodschap mee voor de finishing touch.

Eenmalig of meerdere maanden

Met de Vinobox kun je wie dan ook verrassen met smaakvolle wijnen. Dit kan een eenmalig cadeau zijn van 1 of meer flessen, maar ook maandelijks een wijnpakket laten bezorgen. De reacties van de ontvangers zijn zonder uitzondering enthousiast! Vanzelfsprekend is het leuk om verrast te worden met een smaakvol cadeau, maar nog mooier is het als na enkele maanden opnieuw een verrassing voor de deur staat!

Persoonlijk Maatwerk

Wij hebben al vele Vinoboxen samengesteld. Daarin zitten wijnen die spannend en uitdagend zijn en die tegelijkertijd door een groot publiek worden gewaardeerd. Heb je specifieke wensen? Laat het ons weten, we zoeken graag samen een passende oplossing.

Smaakvol & betaalbaars

Voor ieder budget kunnen wij een smaakvolle oplossing vinden. Wij staan achter de kwaliteit van al onze wijnen, ongeacht de prijs. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan!

Eén verzameladres of bezorging bij de gelukkige ontvanger

Wij zijn gespecialiseerd in wijn én het verzenden van ervan. Wij kunnen het regelen zoals jij het wilt hebben. Elke Vinobox, voorzien van een persoonlijke boodschap, kan op het huisadres van de ontvangers geleverd worden. Of we leveren alle bestelde pakketten op één adres aan waarna je zelf voor verdere verspreiding zorgt. Het kostenvoordeel brengen we natuurlijk in mindering.

Open Vinobox doos met hand die glas wijnt pakt